Vi söker en medarbetare till Build-Up team - Store Service

Vi söker en medarbetare till Build-Up team - Store Service

Vi söker en medarbetare till Build-Up team - Store Service
Brinner du för service och att underhålla teknisk utrustning? Tycker du om att resa och träffa nya människor? Då är det dig vi söker till vårt team!

Till vårt Build-Up team söker vi nu en medarbetare inom Store Service. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Tjänsten inleds med provanställning.

Din roll som medarbetare Store Service
Du arbetar med att underhålla utrustning i våra varuhus, genomföra säkerhets- och fastighetsaudits samt att utbilda personal för att ta truckkort. Du planerar ditt arbete tillsammans med uppbyggnadschefen och ansvarar sedan för att följa ditt körschema. Du utgår från hemmet och arbetar i alla länder som Rusta har varuhus, för närvarande i Sverige, Finland, Norge och Tyskland.

Ditt arbete är en servicefunktion till våra varuhus och alla arbeten vi utför och har en målsättning att sänka kostnader och utveckla försäljningen.

Ditt ansvar:
  • att alltid ha kund- och försäljningsfokus i ditt arbete ute i varuhusen
  • att vara kostnadseffektiv i ditt arbete och att säkerhetsställa funktion i vår utrustning
  • att vara en förtroendeingivande representant för RUSTA´s huvudkontor
Din profil
Du är engagerad i din yrkesroll, du klarar av att arbeta självständigt och följa planering/instruktioner. Ansvarstagande och initiativförmåga är självklart för dig.

Dessutom har du:
  • minst ett par års erfarenhet av arbete inom handel
  • du trivs med att resa och att träffa nya människor
  • en fallenhet för teknik, tycker om att "mecka" och är allmänt händig
  • erfarenhet av att bygga butiksinredning
  • B-körkort & truckkort
  • god kunskap att prata svenska och engelska
Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Sätt igång och ansök!
Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, sista ansökan är 2020-07-30. Välkommen med din ansökan! Vid frågor kontakta rekryterande chef.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rusta.com/se/sv/
Sista ansökningsdag 30 juli 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.