Systemkoordinator

Systemkoordinator

Är du en person som motiveras av lösa problem och att hjälpa andra? Motiveras du av att arbeta i en inkluderande och föränderlig arbetsmiljö där flexibilitet är en nyckel, då kan rollen som Systemkoordinator vara rätt för dig!

Om tjänsten
Vi söker en ansvarstagande, självgående och drivande Systemkoordinator till vårt huvudkontor i Upplands Väsby, under ett föräldravikariat på 12 månader med start i oktober. I rollen som Systemkoordinator kommer du att tillhöra avdelningen Project Management och bland annat ansvara för förvaltning, utveckling och driften av affärssystem. Vi ser gärna att du är en driven medarbetare som kan hantera många bollar samtidigt med en stor arbetsglädje.

Vidare kommer du arbeta med att:
 • Vara kravställande mot vårt IT avdelning på utveckling och teknik.
 • Ansvara för implementering och testning av systemfunktionalitet.
 • Delta i projektgrupper gällande exempelvis andvändarfunktionalitet och rutiner för våra system.
 • Vara delaktig och drivande vid Integreringsprojekt.
 • Tillhandahålla uppdaterade manualer och dokument.
Du kommer även fungera som second line support avseende systemfrågor inom driften gentemot kundservice och som stöd för varuhussupporten. Du kommer ansvara för uppföljning och dokumentation av tester, manualer och andra dokument.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att självständigt kunna driva processer och som tar egna initiativ. Därtill är du lösningsorienterad, gillar felsökning och har goda kompetenser inom system och datoranvändning. Du har en god samarbets- och samordningsförmåga samtidigt som du är van vid att arbeta noggrant och strukturerat. Du är relationsbyggande, flexibel, pragmatisk och har rätt attityd till arbetet. Du har en vana att hantera och samarbeta med interna såväl som externa parter, vilket resulterat i att du känner dig trygg i din kommunikation.

Vi ser det som krav att du har:
 • Fullständig gymnasialexamen
 • Goda systemkunskaper
 • Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska.
Vi ser det meriterande om du har:
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område.
 • Erfarenhet av att arbeta som Applikationskonsult alternativt Systemkoordinator och då gärna med butiksdatasystem eller dylikt.
 • Erfarenhet från detaljhandel
 • Erfarenhet av IFS.
 • Finska språkkunskaper.
Ansökan
Är du den rätta för oss och Rusta rätt arbetsgivare med rätt värderingar för dig? Då rekommenderar vi att skicka in ditt CV så snart som möjligt då urval sker löpande. I och med GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl eller brev. I denna rekryteringsprocess samarbetar Rusta med Novare Interim and Recrutment. Har du frågor runt rekryteringsprocessen eller tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Louise Eriksson Hellstrand via mail till louise.eriksson-hellstrand@novare.se.

Om Rusta
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 160 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på våra produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle.

Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rusta.com/se/sv/
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (35 dagar kvar)