Demand Planner Consumables/FMCG till Rusta

Demand Planner Consumables/FMCG till Rusta

Rusta befinner sig i en stark tillväxtfas och fortsätter att förstärka organisationen med ny kompetens. I rollen som Demand Planner är du med och effektiviserar samt driver utvecklingen framåt i logistik- och inköpsarbetet, en förutsättning för att vi ska lyckas med vår fortsatta höga tillväxttakt. Vi är ett företag med högt tempo och ett starkt engagemang, därför söker vi dig som trivs i en flexibel och föränderlig miljö!

Din roll
Som Demand Planner Consumables/FMCG blir du en del av vårt Affärsområde där ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att säkra försäljningsprognoser för att maximera vår försäljning på samtliga marknader. Din uppgift blir att identifiera affärsmöjligheter och risker samt att driva och utveckla processer och möten såsom S&O (Sales & Operational Planning). Vidare innefattar rollen att:
  • Sätta och följa upp lagerstyrningsmål samt skapa aktivitetsplaner för att nå dessa.
  • Arbeta med prognosoptimering för de inköpskategorier du arbetar med.
  • Projektleda, initiera och driva förbättringsprojekt.
  • Vara ett affärsutvecklande bollplank till affärsområdeschefen och tillhörande inköpsteam
Placering för tjänsten är på vårt huvudkontor i Infra City utanför Upplands
Väsby.

Din profil
Vi söker dig med praktisk erfarenhet av demand planning, projektledning eller liknande samt eftergymnasial utbildning med 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du kommer från Retailbranschen men är inget krav. Goda kunskaper inom Officepaketet ser vi gärna att du hanterar utan problem. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du handlingskraftig, resultatinriktad, kommunikativ samt har en god analytisk förmåga. Du har helhetssyn och är service- och kundorienterad. Vidare är du kunnig och förtroendeingivande i kombination med att du har en ödmjuk hållning till andra samtidigt som du är driven och vågar utmana!

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och axla en nyckelroll för logistikutvecklingen inom ett av branschens mest snabbväxande företag. Detta i en kultur som präglas av ett högt tempo och lösningsorienterat förhållningssätt.

Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vår vision och affärsidé samt som vägledning i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med värderingarna.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 27:e november 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sandsten, tel. 0707-60 36 96.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emelie Sandsten
Telefon 0707-60 36 96
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rusta.com/se?gclid=EAIaIQobChMI26qVma3E3gIVR6WaCh3isg4uEAAYASAAEgLUQfD_BwE
Sista ansökningsdag 27 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige, Norge och Tyskland. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 88 varuhus i Sverige, 19 varuhus i Norge och 2 i Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.