Content Manager till Rusta

Content Manager till Rusta

Vill du arbeta med innehåll i digitala och analoga kanaler på ett av Sveriges ledande företag inom hem- och fritidsprodukter? Då kanske du är vår nya Content Manager! Som Content Manager har
du ett övergripande ansvar för skapandet av kreativa koncept och innehåll utifrån Rustas marknadsplan och behov i olika kommunikationskanaler. Placering för rollen är på vårt huvudkontor i Infra City och du rapporterar till Reklamchef.

Din roll
I din roll som Content Manager ansvarar du för innehållsskapande till olika kommunikationskanaler, med särskilt fokus på Rustas digitala och sociala kanaler. Utifrån Rustas marknadsplan utvecklar du idéer och tematiseringar som följer våra varumärkes- och kommunikationsmål med hänsyn till behov i olika kommunikationskanaler, på olika marknader. I arbetet ingår att planera och kravställa innehållsproduktioner avseende text, bild och rörligt material. Du arbetar både mot interna och externa intressenter och du säkerställer igenkänning och ett enhetligt budskap i Rustas kommunikation.

I ansvaret ingår att skriva innehåll till våra sociala kanaler samt vårt lojalitetsprogram Club Rusta som viktiga delar. Som Content Manager producerar du också Rustas inspirationsmagasin som distribueras både analogt och digitalt.

Din profil
För att lyckas i din roll som Content Manager på Rusta tror vi att du har flera års erfarenhet av att skapa redaktionellt innehåll. Du har språkets gåva och en hög nivå på skriftlig svenska. Du har gedigen erfarenhet av innehållsproduktion till digitala och sociala kanaler. Har du kunskap om hur SEO-vänliga texter produceras ser vi det som meriterande.

Som person är du kreativ, orädd och driven. Du har en affärsmässighet och drivs av att utveckla kommersiellt och kundorienterat innehåll som skapar värde både för Rusta och kunden. Då du ansvarar för att skriva innehåll till alla våra kommunikationskanaler behöver du kunna arbeta på ett strukturerat men samtidigt flexibelt sätt. Vi är ett expansivt företag och söker därför dig som trivs i en snabbföränderlig miljö med högt tempo.

Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och
Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet.
Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Din ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag dock senast den 13:e november 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Elnoosh Farhoudfar, tel. 0737 07 04 83.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elnoosh Farhoudfar
Telefon 0737070483
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Publicering, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rusta.com/se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 140 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och i Finland under namnet "Hong Kong". Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.