Inbound Planner till Rusta

Inbound Planner till Rusta

Inbound Planner till Rusta
Rusta befinner sig i en stark tillväxtfas och fortsätter att förstärka organisationen med ny kompetens. Vi är ett företag med högt tempo och ett starkt engagemang. Därför söker vi dig som trivs i en flexibel och föränderlig miljö samt vill vara en del av ett företag som präglas av utveckling och tillväxt. Tjänsten är ett vikariat på omkring ett år och för rätt person finns goda möjligheter till förlängning

Arbetsuppgifter:
Huvudansvarsområdet som Inbound Planner är att optimera tillgängligheten av produkter till vårt centrallager och ingår i ett ambitiöst samt kompetent Inbound Team. Du blir även del av ett inköps- och affärsutvecklings-team som arbetar med varuflödet mellan leverantör och centrallager. I dina arbetsuppgifter ingår också:
  • Analys och förbättring av rådande lagersituation med förväntade inleveranser gentemot behov.
  • Att vara första instans för order-kommunikation och order-uppföljning gentemot leverantörer.
  • Underhåll och förbättringsanalys av masterdata och parametrar för inköpsorder.
  • Deltagande i projekt för utveckling och förbättring av företagets varuflöde.
Du välkomnas till vårt huvudkontor i Upplands Väsby och rapporterar till Inbound Planning Manager.

Din profil:
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller har tidigare arbetslivserfarenhet inom varuflödesplanering, extra meriterande om du har erfarenhet av snabbrörliga konsumentprodukter från t.ex. Asiatiska leverantörer. Du har god analytisk förmåga med kunskaper och färdigheter i MS Excel. Som person är du strukturerad, effektiv, fokuserad och självständig med god känsla för kvalitet. För att lyckas i rollen är du ansvarstagande med en stor vilja till ständig förbättring med god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Rusta är ett företag med högt tempo och starkt engagemang, vi söker därför dig med framåtanda som trivs i en flexibel och föränderlig miljö.

Våra värderingar:
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 9 februari 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer, 0739–230 786.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Pfeifer
Telefon 0739230786
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rusta.com/se/
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige, Norge och Tyskland. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 96 varuhus i Sverige, 35 i Norge, 25 i Finland samt 3 i Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.