Visual Store Planner till Upplands Väsby

Visual Store Planner till Upplands Väsby

Vill du arbeta på ett dynamiskt företag som befinner sig i en stark tillväxtfas? Rusta är inne i en fantastisk expansionsfas och etablerar nya varuhus i Sverige, Norge och Tyskland. Nu söker vi en Visual Store Planner som vill vara med och bidra till Rustas och konceptavdelningens målsättningar genom att utveckla produktsortimentet och skapa kommersiella säljlösningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående.

Din roll som Visual Store Planner
Som Visual Store Planner arbetar du aktivt för att optimera försäljningen i våra varuhus genom att planera och säkerställa rätt kundvarv, avdelningsplacering och produktplacering. Du kommer ha ett nära samarbete med Visual Merchandiser där du utifrån produktsortimentet skapar kommersiella säljlösningar som gör det enkelt för kunden att hitta och handla i våra varuhus. Vidare kommer du att:

  • Ansvara för att skapa inspirerande kundvarv utifrån Rustas guideline gällande avdelningsstorlekar och placering

  • Uppdatera befintliga ritningar i samband med avdelningsförändringar och ta andra initiativ till att förbättra redan beslutade kundvarvsritningar

  • Arbeta nära Etableringschef och uppbyggnadsavdelningen i samband med projektering av nyetablering och ombyggnationer.

  • Agera arbetsledare i projekt och uppdrag. Du ansvarar för att kvalitetssäkra avdelningens slutleverans avseende varuhusritningar.

  • Arkivering och underhåll av befintliga varuhusritningar tillsammans med CAD uppbyggnad.

Du välkomnas till vårt huvudkontor i Upplands Väsby och rapporterar till vår Konceptchef. I tjänsten förekommer resor till våra varuhus.

Din profil
Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av liknande arbete. Du har dokumenterad erfarenhet och besitter hög kunskap i verktyget AutoCAD. Det är meriterande om du besitter kunskaper inom 3D visualisering, inredningskonstruktion och tillverkning samt arkitektur eller konstruktionsteknik.

För att trivas i rollen ser vi att du är en positiv, engagerad och driven person. Du har lätt för att ta initiativ i arbetet och har förmågan att bidra med kreativa och självständiga lösningar. Du stimuleras av en snabbföränderlig miljö och har förmågan att finna dig i det sociala sammanhanget på ett naturligt sätt. Vidare är du en resultatorienterad person som stimuleras av att hitta effektiva lösningar. B-körkort är ett krav.

Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vår vision och affärsidé samt som vägledning i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med värderingarna.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 28 april 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina, tel. 073 073 53 71.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Viktoria Shakalina
Telefon 073-073 53 71
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rusta.com/se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige, Norge och Tyskland. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.