Chef Fastighetsteknik & Service till Rikshem

Chef Fastighetsteknik & Service till Rikshem

Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett avSveriges största privata fastighetsbolag. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Vi erbjuder möjligheten att vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande och expansiva fastighetsbolag.

Till vårt fastighetsbestånd i Norra Stockholm söker vi nu en nyinrättad roll, Chef Fastighetsservice. Rollen rapporterar till Fastighetschefen och innebär personalansvar för 6-8 fastighetstekniker. Då rollen är nyinrättad finns goda möjligheter att påverka rollens innehåll och utveckling.

Din roll
Som Chef Fastighetsteknik & Service har du ansvar för att leda våra fastighetstekniker i deras arbete med felavhjälpning mot kund och rondering av fastigheterna för att säkerställa god förvaltning. Du förväntas arbeta proaktivt med förändrings- och förbättringsarbete i nära samarbete med Förvaltare inom fastighetsbeståndet. Ett stort fokus i ditt arbete blir energieffektivisering där din uppgift är följa upp och leda våra fastighetstekniker i arbetet att skapa energieffektiva och hållbara bostäder och samhällsfastigheter. I rollen ingår det att hantera skador som kan inträffa i fastigheterna (t ex vattenskador och bränder). Du kommer att arbeta med ett varierat fastighetsbestånd bestående av både äldre fastigheter och nyproduktion – alla med olika tekniska utmaningar där du tillsammans med förvaltare och fastighetstekniker säkerställer kundnöjdhet och fastigheternas utveckling.

Du leder på ett prestigelöst och utvecklande sätt både medarbetarna och det gemensamma arbetet, i nära dialog med förvaltningsorganisationen. Du har även hjälp av Regionens tekniska chef samt Fastighetstekniker på andra kontor i landet. Du välkomnas till vårt nya kontor centralt i Upplands Väsby.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av en liknande roll inom teknisk förvaltning och eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik, byggteknik eller liknande. Vi tror att du idag arbetar som Teknisk Förvaltare, Driftchef, Platschef eller liknande med goda kunskaper inom bygg- och fastighetsteknik och vana av att arbeta i olika styr- och övervakningssystem. Du har tidigare erfarenhet av att leda andra och är en trygg ledare som vill engagera och utveckla dina medarbetare. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Som person är du van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är driven, resultatmedveten och kundorienterad med en naturlig fallenhet för att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och en prestigelös inställning gentemot dina kollegor och samarbetspartners.

Varför Rikshem?
På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande och Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang.

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag – det är enkelt!
Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? Ansök senast den 20 januari, 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Maria Sjöman på 0727474242.

Rikshem strävar efter ökad mångfald och därför söker vi dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Teknisk Förvaltare, Driftchef, Chef Driftteknik, Chef Teknisk Förvaltning
Mer info
Kontaktperson Maria Sjöman
Telefon 0727474242
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rikshem.se/
Sista ansökningsdag 20 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största och mest expansiva privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden pålitlighet, utveckling och långsiktighet. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang.