Kantpressare för långsiktigt uppdrag hos Revent

Kantpressare för långsiktigt uppdrag hos Revent

Randstad söker nu en operatör som ska arbeta med kantpressning hos vårt kundföretag Revent i Upplands Väsby. Revent är ett svenskt verkstadsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer bakugnar med världen som kund. Revent växer och bygger ut sina lokaler, därför finns god chans att efter en period bli rekryterad av företaget.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Upplands Väsby

Omfattning:
Heltid, tvåskift

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en del av företagets kantpressavdelning i tillverkningen av bakugnar för stora bagerier. Tjänsten innebär planering, programmering av detaljer, laddning av program och handhavande av kantpressmaskin (Trumpf). I arbetsuppgifterna ingår även packning av färdiga detaljer för utleverans till produktion och verkstad. Arbetet är varierande och du kommer att få utbildning på företaget samt eventuella externa utbildningar efter behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som;
  • har ett maskintekniskt intresse,
  • kan läsa och förstå ritningar,
  • har grundläggande datorkunskaper,
  • behärskar svenska i tal och skrift, samt
  • Med fördel har CNC-kunskaper i styrsystem Trumpf DLM, dock inget krav
Som person är du strukturerad, noggrann och stresstålig och har en vilja att lära dig nya saker. Du har ett stort engagemang och driv i ditt arbete, och tar egna initiativ för att bedriva och utveckla arbetet inom avdelningen. Du arbetar kvalitetsmedvetet i alla led och med ambition att ge företagets kunder bästa service tillsammans med dina arbetskamrater i teamet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Lisa Ström | lisa.strom@randstad.se
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du ett maskintekniskt intresse och vill vidare i ett utvecklande arbete inom verkstad där egna initiativ uppmuntras? Då har vi jobbet för dig!