Lageransvarig till Revent International AB

Lageransvarig till Revent International AB

Revent söker en operativ och strategisk lageransvarig till deras lager och transportverksamhet.

Vi söker dig som jobbat som ledare inom tillverkningsindustrin och nu vill ta nästa kliv. Du kommer få vara med och utveckla både personalen och sättet ni jobbar på. Här får du jobba verksamhetsnära med både operativt och strategiskt ansvar. Att dessutom få känna doften av nybakat bröd på arbetsplatsen är mer regel än undantag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en varierande och utvecklande roll där du får möjlighet att ta fram rutiner för hur vi ska jobba operativt så det dagliga arbetet fungerar så smidigt som möjligt med bibehållen hög kvalitet. Du jobbar tillsammans med sex kollegor som du har personalansvar för. På fabriken i Upplands Väsby arbetar 90 personer.

Du kommer få jobba i ett företag som är marknadsledande inom sitt område, idag har Revent International AB återförsäljare i ca 50 länder över hela världen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som lageransvarig har du personalansvar och ska på daglig basis leda, organisera och fördela resurser på bästa sätt för att säkerställa att arbetsuppgifterna utförs i tid till förväntad kvalitet. Du har också ansvar för personalfrågor, utvecklingssamtal samt lönerevisioner och kompetensutveckling.

På sikt är du också med och utvecklar företagets logistikstrategi där ni tillsammans förbättrar rutiner, samordnar operativa ärenden för lager/transporter med operational sales, produktion, kvalitet, inköp och planering.

Du ska också säkerställa en hög servicenivå på avdelningen gällande följande arbetsuppgifter:
 • Godsmottagning inkl. dokumentation av avvikande gods/leveranser från leverantörer samt kontroll (uppmätning mot ritning) av komponenter där det definierats.
 • Plocka materialsatser för kundorder samt egen produktion.
 • Inventeringar av material.
 • Utförande och uppföljning av lego och lagerorder.
 • Koordinering av interna samt externa transporter i form av bokning och uppföljning.
 • Utleveranser till kunder (plock, packning, lastning).
 • Tydliga och korrekta lagerplatser, lagersaldon och lagerställen.
 • Löpande kontroll och justering av lagersaldo i affärssystemet när differenser upptäcks.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På sikt kan rollen innebära att du arbetar nära Supply Chain Manager som blir din chef med större frågor som exempelvis materialflöden, hur vi jobbar i produktionen samt lean- och processtöd.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du tidigare arbetat som lageransvarig, logistikkoordinator, arbetsledare eller i en annan roll med ledaransvar, gärna i en tillverkande verksamhet. Det viktigaste är att du som person är trygg i ditt ledarskap och nu vill få personalansvar fullt ut. Du kommer vara i en miljö där variation är vardag och mycket måste lösas här och nu, därför tror vi du är stabil, tar initiativ och är duktig på att kommunicera med både dina medarbetare men också andra avdelningar. Du har koll på detaljer och ordning och reda i din administration.

Eftersom en del av jobbet är att ta fram rutiner, arbetssätt och genomföra förbättringsarbeten har du förmågan att tänka systematiskt och har förståelse för hur beslut påverkar såväl verksamheten i stort som specifika enheter, resultat och processer.

För att snabbt komma in i rollen tror vi du har erfarenhet av nedan;
 • God kompetens av affärssystem för lagerverksamhet
 • Erfarenhet inom lager/logistik
 • Van att kommunicera på engelska då verksamheten finns i 50 länder
 • Jobbat med transportbokningar
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Anna Svedberg
Telefon 031-7612223
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Inköp, Administration & Ledning, Logistik, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech