Servicetekniker till företag inom kraftförsörjning

Servicetekniker till företag inom kraftförsörjning

Är du en erfaren servicetekniker och har lite erfarenhet av elektronik? Vill du vara med om en utvecklingsresa på din arbetsplats? Randstad söker för kunds räkning en servicetekniker till ett företag i Kungsängen. Företaget erbjuder nyckelfärdiga lösningar av kraftförsörjning och temperaturkontroll där de hyr ut bland annat kraftutrustning och kylenheter.

Tjänsten är en direktrekrytering till företaget vilket innebär att Randstad hanterar rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos kunden.

Omfattning:
Heltid

Ort:
Kungsängen

Arbetsbeskrivning

Kunden är i en utvecklingsfas och behöver anställa en servicetekniker som ska arbeta ifrån depån i Kungsängen. Tjänsten innebär att du ska installera, driftsätta och utföra service av utrustningen antingen på depån eller ute på fält i enlighet med kvalitetsinstruktioner. Då företagets kunder finns över hela Sverige innebär det resor ca 5-10 dagar i månaden. Du har servicebil i tjänsten som med förmån kan göras om till tjänstebil.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen som servicetekniker har du erfarenhet inom yrket och med fördel inom kyla och kylaggregat. Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning, det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom ämnet, t.ex KY-utbildning. Du kan tidigare ha arbetat som elektriker, servicetekniker, mekaniker eller liknande.

Körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Det vi söker i din personlighet är att du är händig och har en teknisk förståelse samt ett tekniskt intresse. Du är självgående och har förmågan att arbeta strukturerat och metodiskt i din vardag. Det krävs att du är en lagspelare som vill utvecklas för att ge den bästa servicen till företagets kunder.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

För information: Linn Holmberg, linn.holmberg@randstad.se
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 15 juli (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.