Montörer för långsiktigt uppdrag hos Envirotainer

Montörer för långsiktigt uppdrag hos Envirotainer

Envirotainer är ett spännande och expanderade företag som har sin produktion och produktutveckling belägen i Rosersberg, där de levererar temperaturreglerade containrar för flygtransport av läkemedel. Med sina världsledande produkter och tjänster säkerställer Envirotainer rätt temperatur under transporten - från lastning till leverans - på en global marknad.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Ort:
Rosersberg

Omfattning:
Heltid, må-fr 07:00-16:00

Arbetsbeskrivning

Som montör hos Envirotainer kommer du att arbeta med montage i slutskedet av produktionen. Arbetsuppgifterna utförs i fräscha verkstadslokaler och innebär främst att montera delar på containrarna, så som handtag, lister och kylsystem. Arbetet sker efter ritningar med hjälp av handverktyg - skruvdragare, borrar, etc.

Kvalifikationer

Kraven för tjänsten är
  • Verktygsvana och erfarenhet av montering
  • Förmåga att läsa och tolka ritningar
  • Skriv- och läskunnighet i både svenska och engelska
  • Grundläggande datorkunskaper
Meriterande för tjänsten är
  • B-körkort
  • Truckkort
  • Traverskort
  • Erfarenhet av liknande tillverkningsindustri
Du som söker trivs med ansvar och har ett ständigt fokus på kvalitet. Du är engagerad och noggrann i ditt arbete och i dokumentationen av utförda moment. Du är praktiskt lagd och gillar att producera saker med händerna, samt har ett intresse för att lära dig nya saker. Vidare har du en god social förmåga, trivs med att arbeta i team och bidrar till en positiv laganda.

Eftersom det förkommer hantering av glasfiber och plast krävs att du inte har någon allergi eller känslighet för materialen eller dess lukter.

Vi ser med fördel att du bor norr om Stockholm så att du har nära till arbetsplatsen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Parisa Tahmi | parisa.tahmi@randstad.se
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 maj (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vidare och arbeta med montering hos ett innovativt företag där utveckling står i fokus? Randstad söker nu noggranna och ansvarstagande montörer till vår kund Envirotainer.