Lagerarbetare med truckkort till Upplands Väsby

Lagerarbetare med truckkort till Upplands Väsby

Gillar du att röra på dig och har du erfarenhet av lager och logistik? Vi på Randstad söker lagerarbetare med truckkort till vår kund i Upplands Väsby. Företaget är en exklusiv återförsäljare av entreprenadmaskiner och har över 100 maskintyper i utbudet som täcker allt inom gruv, bygg och anläggning. I lokalerna finns butik, kontor, lager och verkstad för service och underhåll av maskinerna. Lagret för reservdelar behöver nu utöka sin personalstyrka med ytterligare motiverade lagerprofiler.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Upplands Väsby

Omfattning:
Heltid

Arbetstider:
Dagtid & kvällstid, måndag-fredag

Truckkort:
A & B

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna innefattar orderplock, packning, godsmottagning, administration och utlastningskontroll, dvs avsändning av gods. Du arbetar i kundens lagersystem med orderhantering och registrering. Truckkörning förekommer och då av trucktyperna motviktstruck (B1) och skjutstativtruck (B3).

Kvalifikationer

För att vara aktuell i rollen som lagerarbetare har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och känner dig bekväm inom lager. Du har förståelse för ett logistikflöde och värderar prestigelöshet. Det är ett krav att du har truckkort A+B och att du har truckvana, helst av motviktstruck (B1) och/eller skjutstativ (B3).

Som person är du noggrann, driven och självständig. Du är prestigelös och kan ta dig an olika arbetsuppgifter samt har lätt för att samarbeta med andra. Det är även viktigt att du är händig samt har rätt inställning till arbetet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Ragulan Tharmalingam, ragulan.tharmalingam@randstad.se
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.