Besiktningsman

Besiktningsman

Svenska Maskin och Tryckluft i Bålsta AB (SMT) söker;

Besiktningsman/Kundbesökare

Svenska Maskin och Tryckluft i Bålsta AB är ett marknadsledande bolag som arbetar med försäljning av kompressorer, borrvagnar och andra maskiner. SMT är auktoriserad återförsäljare och servicepartner till Atlas Copco Construction Technique. Från vårt kontor i Upplands Väsby arbetar vi med hela världen som marknad. Vi har även ett eget bolag i Chile

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av mekanikerarbete inom t ex anläggningsmaskiner eller marina maskiner. Du är vaken, nyfiken och social och kan se nya affärsmöjligheter. Våra kunder finns över hela världen och arbetet innebär många resdagar både inom och utanför Sverige ca 100 resdagar/år. Även resor där man stannar borta litet längre förkommer ibland. Förutom besiktningsarbetet av maskiner innebär din roll många kontakter med nya och befintliga kunder och för att lyckas bör du trivas bra i många olika miljöer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter hos oss blir att resa till SMT:s kunder och utföra besiktningsarbete inför köp och vidareförsäljning av deras maskiner. De maskiner som vi oftast har att göra med är borrvagnar, kompressorer och generatorer men även andra sorters maskiner.

Tidigare erfarenhet av arbete utanför Sverige är värdefullt. Flytande svenska och engelska samt B-körkort är ett krav. Ytterligare språkkunskaper, t ex i spanska och/eller arabiska är ett plus.

Du utgår från SMT:s kontor i Upplands Väsby. Tjänsten är på 100%.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.