Säljande försäljningschef

Säljande försäljningschef

Primulator AB söker en försäljningschef som kan utveckla, strukturera och leda företagets säljavdelning. Vi söker en försäljningschef med starkt engagemang, affärsdriv och strategiskt tänk i kombination med erfarenhet av ledarskap och försäljning.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och vi ser gärna att du har arbetat som chef eller i ledande position tidigare. Du gillar att ha kontakt med människor och drivs av att nå resultat. Du har ett coachande förhållningssätt och förstår hur man motiverar andra. Tjänsten förutsätter att du har en god datorvana och att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du lugn och trygg, driven och målmedveten med starkt kundfokus, kan arbeta metodiskt i högt tempo och är en ansvarsfull lagspelare som arbetar mot uppsatta mål.

Vårt sortiment representerar världens ledande producenter av kaffemaskiner, espressomaskiner, glass- och mjukglassmaskiner, höghastighetsugnar, ismaskiner m.m.

Vi är stolta över att sälja produkter från ledande företag som; Carpigiani, Merrychef, Faema, ISA, Bunn, Shaerer, Icematic och GBG.
Mer info
Email Mejla Primulator AB
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.primulator.se
Sista ansökningsdag 5 nov 2019 (22 dagar kvar)