Warranty Technician

Warranty Technician

Om tjänsten
Som Garantitekniker (Warranty Technician) ansvarar du för vår "Execution of the claims" process genom att analysera arbetsordrar från vår serviceorganisation, översätta dem till en fordran gentemot Caterpillar och därefter säkerställa att Pon får ersättning för detta. Du kommer vara en viktig länk mellan kunden, vår serviceorganisation och Caterpillar och genom att driva garantiärenden är ditt arbete viktigt för vårt finansiella resutat.
Du arbetar i nära samarbete med dina två kollegor I Sverige och har reglebunden kontakt med dina kollegor i Nederländerna och Norge såväl som med Caterpillar. Tjänsten rapporterar till Director Warranty som är placerad i Nederländerna.

Din bakgrund:
  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller högre
  • Erfarenhet av Caterpillars produktprogram och applikationer
  • Vana av administrativt arbete
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande är kunskaper i DBS

Din profil:
För att lyckas i jobbet ser vi gärna att du är en person som ser din del ur ett större perspektiv och inte tar genvägar, du är välorganiserad med en god portion humor. Du har god förståelse för, eller viljan att lära dig Caterpillars globala garantiprocess.

Då vi verkar i en internationell miljö är det självklart att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Är du vår slutkandidat, boka gärna in 14-15 maj i din kalender, då är det dags för Pons garantievent i Oslo.

Vi erbjuder:
  • Möjlighet att arbeta självständigt och utvecklas i rollen
  • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
  • Pon Equipment är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor, våra ledord är: Trust to act, Passion to perform, Act responsibly och Make it fun!
Placering: Upplands Väsby

Frågor? Ring Kristina Olsson på telefon 0730 891670
Intresserad? Skicka din ansökan senast den 30 april 2019
Mer info
Kontaktperson Kristina Olsson
Telefon 0730-89 16 70
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Pon Equipment AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pon Equipment AB och Pon Power AB är återförsäljare för Caterpillar i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna och erbjuder världens största sortiment av entreprenadmaskiner, dieselmotorer och generatoraggregat. I Sverige är vi ca 400 anställda och omsätter ca 2 Mdr svenska kronor. Tillsammans med Caterpillar sätter vi en ny standard för begreppet service i vår bransch. Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehålla trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar.