Service och Reservdelssäljare till Upplands Väsby

Service och Reservdelssäljare till Upplands Väsby

Om tjänsten

I tjänsten som service- och reservdelssäljare erbjuder vi dig ett omväxlande arbete där du kommer få axla en bred roll med många kontaktytor både internt och externt.

Tjänsten innehåller ordermottagning, bokning av servicebesök, direktförsäljning, support och vägledning. Du kommer att ingå i ett kompetent team med ansvar för kundmottagning och reservdelsförsäljning i vår butik samt vår rikstäckande reservdelsförsäljning via webshopen, telefon och mail.

Våra kunder är allt från entreprenad-, och serviceföretag till lantbrukare och privata maskinägare. Vi har även ansvaret för reservdelsförsörjningen internt till våra fält- och verkstadsmekaniker runt om i Sverige.

Tjänsten utgår från vår anläggning i Upplands-Väsby och rapporterar till Shared Service Manager.

Din bakgrund

För att lyckas i tjänsten som service- och reservdelssäljare tror vi att du har en bakgrund inom fordonsbranschen eller likvärdigt och har tidigare haft befattningar så som reservdelsman, mekaniker eller servicekoordinator och är van att hanterar kunder över disk och via telefon.

Vi söker dig som har:
  • Minst 2 års erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem.
  • IT-mognad
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäljning i butik
Din profil

Vi söker dig som brinner för service samt har en förmåga att identifiera och möta kundens behov på ett konsultativ och vägledande arbetssätt. Våra service- och reservdelssäljare genomför lönsamma affärer som skapar mervärde för kunden och företaget. Vi söker dig som är flexibel och har en förmåga att prioriterar bland många arbetsuppgifter och tar ägandeskap i alla ärenden som hamnar på ditt bord.

Vi erbjuder:
  • En omväxlande tjänst i ett professionellt team som alltid har roligt på jobbet.
  • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
  • Pon Equipment är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.
Placering: Upplands-Väsby

Frågor? Ring Jonna Valli, Shared Service Manager på telefon 0702-171832 eller skicka mail på jonna.valli@pon.com

Intresserad? Skicka din ansökan senast den 2019-12-15
Mer info
Kontaktperson Satina Sankoh
Telefon 0732144827
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pon Equipment AB och Pon Power AB är återförsäljare för Caterpillar i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna och erbjuder världens största sortiment av entreprenadmaskiner, dieselmotorer och generatoraggregat. I Sverige är vi ca 400 anställda och omsätter ca 2 Mdr svenska kronor. Tillsammans med Caterpillar sätter vi en ny standard för begreppet service i vår bransch. Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehålla trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar.