Rentalsäljare Stockholm

Rentalsäljare Stockholm

Hösten 2016 startades Pons uthyrningsverksamhet, Pon Rental. Ett givet komplement till vår nymaskin- och begagnatförsäljning där vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av marknadens nyaste maskiner med den senaste teknologin och som alltid uppfyller rådande miljökrav. Pon Rental ingår i Pon Holdings, ett av Nederländernas största familjeägda företag, är en internationell handels- och servicekoncern, med över 13.000 anställda i 32 länder.

Om tjänsten

I tjänsten som Rental säljare representerar du oss som återförsäljare för Caterpillar:s entreprenadmaskiner. Du ansvarar för aktiv bearbetning av nya och befintliga kunder samt har ett budget- och resultatansvar inom ditt distrikt. Din uppgift i huvudsak är att skapa och upprätthålla långsiktiga och lönsamma relationer med våra kunder. Din tekniska förståelse gör att du är konsultativ och hjälper kunder att välja rätt maskiner och utrustning för att nå högsta lönsamhet och produktivitet. Resor är en naturlig del av tjänsten då din tid i huvudsak spenderas ute hos kunderna inom Stockholmsområdet.

Tjänsten utgår från vår anläggning i Upplands-Väsby och rapporterar till vår Manager Rental & Used som är placerad vid vår anläggning i Göteborg. Tjänsten ingår i ett team med 3 säljkollegor som är placerade i Stockholm och Göteborg.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som Rental Säljare har du dokumenterad erfarenhet av försäljning och nykundsbearbetning.

Tjänsten kräver att du har:
 • 3-5 års dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning
 • Goda kunskaper i Superoffice och Office-paketet
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt
 • God teknisk förståelse
 • Erfarenhet av att utveckla marknad- och säljplaner och trivs med att både ansvara för och delta i kund och säljaktiviteter
Meriterande är om du har erfarenhet av försäljning från bygg-, maskin eller anläggningsbranschen med lokal kännedom.

Din profil

För att lyckas i rollen som Rental säljare har du en profil som genomsyras av engagemang, entreprenöranda och affärsmässighet och du brinner för att driva och utveckla affärer som skapar mervärde för dina kunder. Vi söker dig som arbetar systematiskt och skapar kort- och långsiktiga planer som går i linje med enhetens mål. Vi tror att du som söker är en person som är orädd och driver egna initiativ för att uppnå uppsatta mål.

Vi erbjuder:
 • Tjänstebil
 • En fast månadslön och bonusdel
 • Varierande arbete i ett spännande bolag med en stark tillväxt.
 • Möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
 • Pon Equipment är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.
Placering: Upplands-Väsby

Frågor? Ring Magnus Palmqvist, Manager Rental & Used på telefon 0705608593 eller på mail magnus.palmkvist@pon.com

Intresserad? Skicka din ansökan senast den 2019-12-31
Mer info
Kontaktperson Satina Sankoh
Telefon 0732144827
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pon Equipment AB och Pon Power AB är återförsäljare för Caterpillar i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna och erbjuder världens största sortiment av entreprenadmaskiner, dieselmotorer och generatoraggregat. I Sverige är vi ca 400 anställda och omsätter ca 2 Mdr svenska kronor. Tillsammans med Caterpillar sätter vi en ny standard för begreppet service i vår bransch. Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehålla trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar.