Produktionsmedarbetare sökes

Produktionsmedarbetare sökes

ARBETSUPPGIFTER

Under ledning av vår produktionschef kommer du ingå i ett sammansvetsat gäng i produktionsenheten. Du kommer lära dig yrket från grunden med materialkunskap, tillskärning och slutligen sammanfogning. Viss truckkörning ingår i jobbet, så truckkort är meriterande.

Vi erbjuder heltidsanställning på ett företag i tillväxt, med för närvarande 10 anställda. Kollektivavtal och friskvårdsbidrag finns.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är lugn, noggrann och metodisk. Förmåga till logiskt tänkande och huvudräkning är förutsättningar för att du ska lyckas i arbetet. Dina praktiska kunskaper är viktigare än dina teoretiska utbildningar.

Alla produktionshandlingar internt och ut mot kunder är skrivna på svenska – därför är mycket goda läs- och skrivkunskaper i svenska språket av största vikt.

Arbetet är stundtals fysiskt krävande varför god fysik är nödvändig.

Vem du är spelar mindre roll, men vi tror att du är någonstans mellan 20 och 40 år. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Gör en tydlig ansökan, bifoga ett CV samt ett uppdaterat personligt brev skrivet på svenska. Otydliga ansökningar kommer inte hanteras.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.plastman.se
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Plastman tillverkar presenningsprodukter såsom presenningar, poolskydd och draperier. Vi köper in råvaror från olika leverantörer och dessa konverterar vi med moderna maskiner och hantverkskunnande till en slutprodukt. Vi finns för närvarande i Spånga men flyttar under hösten in i nybyggda lokaler i Upplands Väsby.