Plantagen Märsta söker trädgårdsmästare/växtkunnig säljmedarbetare för föräldravikariat med start...

Plantagen Märsta söker trädgårdsmästare/växtkunnig säljmedarbetare för föräldravikariat med start...

På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!
Vi närmar oss den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som vi öppnar upp Plantskolan på butiken, så att våra fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården kan hitta allt de behöver hos oss.

Tillsammans med de allra bästa medarbetarna, står vi beredda att ta emot våra kunder för att göra deras upplevelse hos oss till den allra bästa.

Nu söker vi en trädgårdsmästare för ett föräldravikariat med start omgående till och med 31/8 2022.

Älskar du försäljning och kundservice? Är du en trädgårdsmästare med en passion för växter? Då är det förmodligen just dig vi söker!

Arbetsuppgifter:
Som trädgårdsmästare hos oss arbetar framförallt med vår plantskola där vårt utomhussortiment är i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Sälj- och kundvägledning
  • Vattning och skötsel av växter
  • Varupåfyllning
  • Kassaarbete
Tillsammans med dina härliga kollegor ansvarar ni för att säkra det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer
Du har stort intresse och kunskap inom Plantagens ämnesområde - trädgård, växter och blommor samt relevant utbildning eller förvärvad erfarenhet inom trädgård. Har du tidigare erfarenhet från detaljhandeln är det meriterande. Du har också känsla och stort intresse för kundservice samt förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö.

Du behärskar svenska språket både muntligt och skriftlig.

Personliga egenskaper
För att passa hos oss och i rollen som trädgårdsmästare/växtkunnig säljmedarbetare är du är en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem. Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda.

Dina kunskaper inom trädgård, växter/blommor är avgörande för att våra kunder ska få den hjälp och vägledning de önskar, så att de väljer att komma tillbaka och handla hos oss. Vi vill att våra kunder ska se oss som Nordens härligaste växthus som tar våra kunder närmare naturens positiva kraft.

Vi erbjuder
Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja med goda utvecklingsmöjligheter- och karriärmöjligheter. Självklart också en trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal.

Föräldravikariat på 30 tim/veckan med start omgående till och med 31/8 2022. Arbetstiderna är varierande och inkluderar både kvällar och helger.

Du kommer att arbeta i vår butik i Märsta.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte - skicka in din ansökan redan idag!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår portal, ej via e-post.

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

För ett växande liv!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Vikariat
Hemsida https://www.plantagen.se/
Sista ansökningsdag 8 maj 2021 (28 dagar kvar)