Kassapersonal till butiker i Arlandastad

Kassapersonal till butiker i Arlandastad

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Denna tjänst innebär primärt kassaarbete där du hjälper kunderna vid betalning. Du kommer att arbeta i företagets unika affärssystem och arbetsuppgifterna kan även innebära utskrift av faktura, orderbeställningar etc. Vidare kan du komma att vara behjälplig med övriga arbetsuppgifter i butiken så som upplockning, se till att butiken är iordningsställd, svara på frågor mm. I dina arbetsuppgifter ingår hela tiden service gentemot kund då du är företagets ansikte utåt när en kund kommer in i butiken. Vi hjälper till att bemanna två butiker i Arlandastad och du som söker ska kunna jobba vid behov och heltid under v.27 samt v.33.

Personprofil

Vi söker dig som vill jobba med service. Tjänsten innefattar daglig kundkontakt och relationsskapande med både befintliga och nya kunder vilket gör att du som söker behöver känna dig trygg och bekväm med detta. Det är högst meriterande om du har arbetat i kassa tidigare men vi ställer inga krav på branscherfarenhet. Utbildning för tjänsten ingår.

Du som söker tjänsten är social och utåtriktad med en förståelse för siffror och administration. Du är effektiv i ditt arbete och ser inga problem med att stå i kassan ett helt arbetspass. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Vidare ser vi att du som söker tjänsten är noggrann, sifferkunnig och snabblärd.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butiksmedarbetare.

För tjänstens tillsättning läggs störst vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Variera mellan kl 07-16.45.
Plats: Arlandastad

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos vår kund. För rätt person finns goda möjligheter för överrekrytering till kund.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vilket gör att intervjuer kommer att hållas löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ söker nu för kunds räkning en kassa- och butiksmedarbetare till Arlandastad. Vår kund är verksam inom teknik/installation och erbjuder installationsprodukter, verktyg och maskiner.