Kundtjänstmedarbetare sökes omgående till spännande företag i Rosersberg

Kundtjänstmedarbetare sökes omgående till spännande företag i Rosersberg

Är du serviceinriktad och trivs bra i en kundtjänstroll där du bidrar med god service inom ett företag? Då är du rätt person för tjänsten! Vi söker nu för vår kunds räkning en kundtjänstmedarbetare till vår kund som är belägen i moderna lokaler i närheten av Arlanda. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående och pågå tillsvidare med möjlighet att bli rekryterad direkt av vår kund. Tillsättning beräknas ske relativt omgående.

Urval och intervjuer sker löpande, Välkommen med din ansökan redan idag.

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
I rollen som kundtjänstmedarbetare är du företagets ansikte utåt. Genom telefon, chatt, mejl och hemsida registrerar och handlägger du kunders förfrågningar. Du fungerar även som support/rådgivare för företagets produkter och tjänster.

Erfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i kundtjänst
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana samt kunskaper i Officepaketet
  • Meriterande med kunskaper kring konsumentköpslagen
Personliga kvalifikationer
Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du har en vilja och förmåga att leverera lösningar till kunder och göra motparten nöjd. I din muntliga och skriftliga framställning är du är tydlig och kommunikativ. Därtill har du en god förmåga att hantera hög arbetsbelastning. Du är flexibel, kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt och har förmågan att se lösningar från olika perspektiv.

Lön och anställningsvillkor
Månadslön och provanställning
Mer info
Kontaktperson Linus Lindersjö
Telefon 0708-398731
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)