Besiktningstekniker till Upplands Väsby

Besiktningstekniker till Upplands Väsby

Arbetet som besiktningstekniker hos Opus
Som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav. Du får ett stimulerande arbete där du har många nya kontakter och där fokus ligger på service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt arbete med tidvis högt tempo då många kunder ibland kommer samtidigt, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se nya möjligheter för att göra våra kunder nöjda. Arbetet är dels självständigt men du arbetar ofta i team med övriga kollegor. Våra kunder besöker oss från morgon till kväll, samt helger, vilket innebär att du kommer arbeta på varierande arbetstider.

Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.

Vi erbjuder dig
Ett roligt arbete i ett framgångsrikt team där vi värnar trivseln på arbetsplatsen. Vi har många fördelaktiga förmåner och erbjuder en stabil anställning i ett etablerat företag. För rätt person finns sedan goda möjligheter till kompetensutveckling.

Vi söker dig...
... som är utbildad besiktningstekniker, är driven och engagerad samt tycker om mötet med människor och gör det lilla extra för kunden. Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse, har tidigare erfarenhet av kundserviceoch trivs att arbeta med människor. Du har en positiv inställning och tycker om att samarbeta med dina kollegor.

Meriterande:
  • Språkkunskaper utöver svenska och engelska
Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka in ditt CV samt personligt brev redan idag! För mer information kontakta Martin Folde via telefon 010-804 49 93 eller e-post martin.folde@opusbilprovning.se

Sista ansökningsdag: 2022-10-21

(Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag)

Om du vill lära dig mer om vårt företag, och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida https://opus.se/
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://opus.se/
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren