Boendestödjare till Runby gruppbostad, Upplands Väsby

Boendestödjare till Runby gruppbostad, Upplands Väsby

Nu söker vi på Runby gruppbostad(LSS) på Upplands Väsby flera vikarie/timanställd boendestödjare. Sök tjänsten senast 2019-10-31

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Kollektivavtal
Ditt uppdrag
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Om Runby Gruppbostad
Runby gruppbostad ligger i en handikappvänlig villa med stor trädgård och nära till park och natur. Vi har fem boende som bor i en egen lägenhet med kök, vardagsrum med sovalkov, och badrum. På Runby finns också gemensamma utrymmen för att umgås och en stor uteplats för alla boende. Inte långt från Runby gruppbostad ligger Upplands Väsby centrum med stort utbud av service och butiker.

På Runby finns cirka 15 medarbetare (alla anställningsformer). Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning. Hälso- och sjukvård: sjuksköterska.

Via vår egen utbildningsorganisation Lära erbjuder vi internutbildningar för våra medarbetare, till exempel inom arbetsmiljö, kost och näring och annat som rör den dagliga verksamheten. Via Lära kan medarbetarna också, vid behov, få handledning för att lösa en specifik pedagogisk utmaning.

Du har en gruppchef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten.

Kollektivavtal är tecknade genom arbetsgivarförbundet Almega Tjänsteföretagen med flera olika fackförbund.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
  • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
  • är ansvarskännande och har en personlig mognad
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Anställningsform: Timanställning ( vid behov)
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: omgående
Sista ansökningsdag: 2019-10-31
För mer information kontakta: Gruppchef: Farzad Karamjani Tel. 073323 0126 eller 0704935924
E-post: farzad.karamjani@nytida.se Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se