Är du Deponas nya platschef?

Är du Deponas nya platschef?Depona är huvudbolag en företagsgrupp inom informationsförvaltning och digitalisering. Deponas huvudverksamhet är att tillhandahålla kundanpassade arkiv- och digitaliseringstjänster med högsta möjliga kvalité, baserad på förvaltning av alla typer av dokumentation. Förvaltning av såväl digitala och fysisk information med tillämpning av innovativa lösningar för arkivering och åtkomst. Depona AB är moderbolag i en koncern som omfattar sex dotterbolag inom området informationsförvaltning och är utöver Sverige även verksamma i Norge, Danmark, Finland och Lettland. Deponagruppen omsätter ca 200milj kr. Antalet anställda är ca220 st.

I Upplands Väsby har Depona sitt senaste arkiv och här finns det helägda dotterbolaget Safe Box som delar lokaler och har två verksamhetsområden, Arkivförvaltning och Selfstorage.

Är du Deponas nya platschef i Upplands Väsby?
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten med tydliga ledaregenskaper och som trivs i en roll med mycket ansvar. Eftersom du själv kommer att vara involverad i de löpande arbetsuppgifterna, så ska du inte vara rädd för att ta i.

Vem är du?
Du skall ha erfarenhet av att arbeta inom tydliga strukturer där kvalité och förfinade processer är nyckeln till framgång. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, eftersom de kontakter och den informationshantering som ingår i rollen ställer krav på det.
Som platschef har du personalansvar och du har ansvar för arbetsplats och drift och ska arbeta för att optimera säkerhet och effektivitet.

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt, är noggrann och har ett högt säkerhetstänk. Du är kommunikativ och förtroendeingivande i din dialog med kollegor och kunder och van att arbeta långsiktigt med dina kontakter.
Du är duktig på att förvalta men har samtidigt ett intresse av att hela tiden utveckla och förbättra. Detta gör du genom att arbeta proaktivt med kunder och främja hög kundnöjdhet. Vi söker dig som är trygg i dig själv och som är redo att vara med och driva Deponas verksamhet vidare framåt. Du rapporterar till Deponas produktionschef.

Ditt uppdrag
  • Operativt ansvarig för enheten i Upplands Väsby
  • Sätta mål, följa upp och rapportera kvalitets- och produktionsmål.
  • Systematiskt säkerhets-, arbetsmiljö- och brandskyddsarbete.
  • Leda och fördela samt utföra arbetet tillsammans med dina medarbetare
Arbetet kommer att genomföras i samarbete med bland annat produktionschef, platschefer från övriga enheter samt kvalitets- och säkerhetschef.

Vi erbjuder Om du har intresse för en spännande och viktig roll i Deponas fortsatta resa finns här en utmaning i en framgångsrik koncern. Du driver vår verksamhet i Upplands Väsby och du rapporterar direkt till vår produktionschef.

Ansökan I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Eva-Marie Vernersdotter Ryan, 070-781 05 66 eller Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.