Kock på 75 % rekryteras till förskolan Skutan i Upplands Väsby!

Kock på 75 % rekryteras till förskolan Skutan i Upplands Väsby!

Med nära avstånd till både centrala Upplands Väsby samt skog och natur, ligger Magnetica Educations förskola Skutan beläget. Verksamheten främjas av miljömedvetenhet, hållbar utveckling och nyfikenhet, vilket även genomsyras i köket. Till förskolans kök söker Skutan nu en kock på 75 % som vill vara med och påverka barnens dagliga matintag. Rekryteringsprocessen genomförs av Majola men du blir direktanställd av Magentica Educations!

OM TJÄNSTEN:

Som kock på förskolan Skutan arbetar du med varierad matlagning till barnens dagliga lunch. Skutan håller stort fokus på vegetarisk matlagning, då maten tre dagar av fem är just vegetarisk. Resterande två dagar bjuds det på kyckling, kött eller fisk. Maten tillagas från grunden och halvfabrikat används inte.

Det förekommer till viss del specialkost bland barnen och portionerna går upp till cirka 80 st/dag. Det ställs höga krav på sopsortering, miljötänk samt minskning av matsvinnet. Tjänsten ställer även krav på brödbakning, vilket gör att kunskap om detta är nödvändigt. Du har budgetansvar och ansvarar för beställning av matvaror.

Arbetstiderna är förlagda mellan 08.30-15.00 som ungefärliga tider, men dessa varieras till och från. Du blir anställd direkt av Magnetica Educations efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen. Tjänsten är på 75 % med tillträde omgående. Som anställd hos Magnetica Educations har du 25 semesterdagar samt fem "hälsodagar" som du kan tjäna in under ett år.

OM DIG SOM SÖKER:

Till tjänsten som kock söker vi dig som har ett stort intresse för matlagning och vill arbeta självständigt i ett kök. Du engagerar dig i barnen och visar gärna intresse för att äta tillsammans med dem då och då.

Tjänsten ställer även höga krav på ansvarstagande, då du är själv i köket och förväntas hantera inköp och beställningar inom utsedd budget, samt planering av matsedel. Vidare är du nyfiken och orädd för att prova nya saker i köket. Det är förstås meriterande om du har några års erfarenhet av liknande tjänster sedan tidigare.

Låter detta som tjänsten för dig? Ansök då direkt via vår annons eller genom att maila till johanna.lagerstrom@majola.se
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (39 dagar kvar)