Värmemontör till ett av Sveriges största byggföretag!

Värmemontör till ett av Sveriges största byggföretag!

Om kundföretaget
Vår kund är en totalleverantör inom uthyrning av kranar, bodar, maskiner och utrustning till byggarbetsplatser. De är ett av Sveriges ledande företag inom sin nisch. Arbetsplatsen är känd för god gemenskap och duktiga yrkesarbetare!

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du att arbeta med montering och demontering av värmesystem på byggarbetsplatser.

Vintertid utförs arbetet till stor del på byggprojekt runt om i Stockholm. Under sommartid blir det mer verkstadsarbete inklusive reparation och underhåll av utrustningen. Tjänsten är placerad i Upplands Väsby där du utgår ifrån tillsammans med kollegor.

Vår kund är mån om medarbetarnas trivsel och arbetsplatsen har en bra arbetsmiljö, stark gemenskap och utvecklingsmöjligheter inom företaget! Tjänsten är en hyrrekrytering där planen är att du erbjuds anställning direkt hos företaget efter en tids uthyrning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med bakgrund inom hantverk, gärna med el- bygg, eller rörerfarenhet. Lämplig bakgrund kan vara teknisk service inom bygg,- fastighets eller fordonsbranschen. I arbetet kommer du ha kontakt med såväl kollegor som kunder vilket gör att det krävs goda kunskaper i svenska. B-körkort är ett krav för denna tjänst, truckkort A-B är meriterande.

Övrigt
Placering: Kundens byggprojekt i Storstockholm samt kundens verkstad i norra Stockholm
Start: Omgående uppstart. Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Lön enligt kollektivavtal och genomsnittligt förtjänstläge

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontakt: Julia Edoff, Ansvarig rekryterare
076 880 03 68
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Rörmokare, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning AB
Sista ansökningsdag 11 nov 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är medlemmar i Almega - Kompetensföretagen och Installatörsföretagen och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, övriga LO och Unionen. Vi arbetar både med yrkesarbetare och tjänstemän. Vi har en stor andel rekryteringsuppdrag och våra bemanningsuppdrag är oftast på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.