Servicetekniker/verkstadsarbetare till välkänt byggföretag i norra Stockholm!

Servicetekniker/verkstadsarbetare till välkänt byggföretag i norra Stockholm!

Nu söker vi en servicetekniker/verkstadsarbetare till välkänt byggföretag i norra Stockholm!

Om kundföretaget
Vår kund är en totalleverantör inom uthyrning av kranar, bodar, maskiner och utrustning till byggarbetsplatser. De är ett av Sveriges ledande företag inom sin nisch. Arbetsplatsen är känd för god gemenskap och duktiga yrkesarbetare!

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du att arbeta med felsökning och reparation av kundens uthyrda utrustning. Arbetet är förlagt ungefär 50% ute på byggprojekt i Storstockholm och 50% på verkstaden i norra Stockholm. Arbetsuppgifterna varierar stort, men reparation och service av pumpar, el- och förbränningsmotorer, hissar och liftar är exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Tjänsten är en hyrrekrytering där planen är att du erbjuds anställning direkt hos företaget efter en tids uthyrning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med kunskaper inom reparation, service och underhåll av maskiner. Lämplig bakgrund kan vara teknisk service inom bygg,- fastighets eller fordonsbranschen. Har du tidigare arbetat som verkstadsarbetare, servicetekniker eller liknande är det starkt meriterande. I arbetet kommer du ha kontakt med såväl kollegor som kunder vilket gör att det krävs goda kunskaper i svenska.

B-körkort är ett krav för denna tjänst. Liftutbildning, fallskydd, heta arbeten och truckkort är meriterande.

Övrigt
Placering: Kundens byggprojekt i Storstockholm samt kundens verkstad i norra Stockholm
Start: Omgående uppstart. Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Lön enligt kollektivavtal och genomsnittligt förtjänstläge

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner:
Julia Edoff, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 03 68
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning AB
Sista ansökningsdag 12 nov 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är medlemmar i Almega - Kompetensföretagen och Installatörsföretagen och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, övriga LO och Unionen. Vi arbetar både med yrkesarbetare och tjänstemän. Vi har en stor andel rekryteringsuppdrag och våra bemanningsuppdrag är oftast på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.