Servicetekniker till maskinverkstad - Norra Stockholm

Servicetekniker till maskinverkstad - Norra Stockholm

Om kundföretaget
Till vår kund som är en totalleverantör inom uthyrning av kranar, bodar, maskiner och byggutrustning till byggarbetsplatser söker vi just nu en servicetekniker/reparatör. De är ett av Sveriges ledande företag inom sin nisch. Du kommer att vara placerad i deras verkstad i norra Storstockholm. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag på längre sikt och för rätt person finns stora möjligheter till anställning direkt hos kunden efter en tids uthyrning.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med felsökning och reparation av kundens uthyrda utrustning. Arbetet varierar stort, men reparation och service av pumpar, el- och förbränningsmotorer, hissar och liftar är exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter. Resor till olika byggarbetsplatser i Storstockholm kan ibland förekomma och du kommer till och från att ha kontakt med kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig med kunskaper inom el och reparation, service och underhåll av maskiner, förvärvade antingen genom elutbildning eller annan erfarenhet. Lämplig bakgrund kan vara teknisk service inom bygg,- fastighets eller fordonsbranschen. Har du tidigare arbetat som pumptekniker, servicetekniker eller liknande är det starkt meriterande. I arbetet kommer du ha kontakt med såväl kollegor som kunder vilket gör att det krävs goda kunskaper i svenska.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Övrigt
Placering: Kundens verkstad i norra Stockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Lön enligt kollektivavtal och genomsnittligt förtjänstläge

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner:
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: servicetekniker, underhållstekniker, reparatör, verkstadsarbetare, maskinreparatör, stockholm, pumptekniker, servicetekniker, tekniker
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning AB
Sista ansökningsdag 6 jan (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom bygg, installation & fastighet. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.