Reparatör/servicetekniker med svetskunskaper till ledande byggföretag

Reparatör/servicetekniker med svetskunskaper till ledande byggföretag

Till vår kund som är ett av Sveriges största och mest välkända byggföretag söker vi just nu en reparatör/servicetekniker med svetskunskaper! Den del av företaget du kommer att arbeta i är en totalleverantör inom uthyrning av kranar, bodar, maskiner och byggutrustning till byggarbetsplatser.

Om tjänsten
Tjänsten innebär dels enklare svetsning och dels felsökning och reparation av maskiner och verktyg. Du kommer att vara placerad i kundens serviceverkstad i Upplands Väsby. Behovet är tillsvidare och för rätt person kan det finnas möjlighet att bli anställd av kundföretaget efter en tids inhyrning.

Vi erbjuder
  • Möjlighet att arbeta på ett av Sveriges mest välkända och attraktiva företag
  • Möjlighet att lära dig ett spännande och varierande arbete
  • Möjlighet till anställning direkt hos företaget efter en tids inhyrning
Kvalifikationer
Vi söker dig med grundläggande svetskunskaper. Du har antingen genomgått svetsutbildning eller praktiskt erfarenhet av svetsning. Du har också erfarenhet som reparatör eller servicetekniker.

I arbetet kommer du ha kontakt med såväl kollegor som kunder vilket gör att det krävs goda kunskaper i svenska. B-körkort är ett krav.

Som person är du ansvarstagande och du tycker om att lära dig nya saker. Du är också teknisk och händig och du trivs med felsökning och att lösa problem.

I säkerhets- och arbetsmiljösyfte genomför kundföretaget regelbundna drogtester på samtlig personal, detta gäller även dig som inhyrd.

Övrigt
Placering: Kundens verkstad i Upplands Väsby
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt kollektivavtal (Genomsnittligt förtjänstläge)

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner:
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: svetsare, svetsning, svets, tekniker, servicetekniker, underhållstekniker, reparatör, verkstadsarbetare, verkstadstekniker, maskinreparatör, stockholm, maskinverkstad, bygg, byggbranschen
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och vi arbetar både med tjänstemän och yrkesarbetare. Våra bemanningsuppdrag är på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.