Diagnostekniker - Renault

Diagnostekniker - Renault

Job description:

Har du ett stort intresse för diagnostik och brinner för att lära dig tekniken i dagens och framtidens bilar? Gillar du framtidens teknik då kan denna tjänst vara något för dig.

MSX International söker just nu en erfaren diagnostekniker till vår partner Renault för arbete med teknisk support. Som medarbetare i vårt team vägleder och coachar du rutinerade tekniker hos auktoriserade bilverkstäder i Sverige och Danmark. Du kommer att ha ett brett kontaktnät med återförsäljare, generalagent och tillverkare så engelska är ett krav. Supporten sker via elektronisk kommunikation, mail och telefon.
Du kommer arbeta i ett engagerat team tillsammans med duktiga och rutinerade medarbetare där team-work är vårt ledord.

Arbetsuppgifter:
  • Supportera och coacha Renault/Dacia återförsäljare på distans.
  • Följa upp och dokumentera.
  • Utföra fältbesök när aktuellt.
  • Hantera förhandsgodkännanden på vissa reparationer enligt gällande rutiner.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som har stort intresse för diagnossystem och elektronik samt har jobbat några år inom området diagnostekniker eller motsvarande. Självklart har du goda kunskaper inom Microsoft Office. Vår förväntan på dig är att du är kommunikativ, serviceinriktad, analytisk och utåtriktad. Självklart hanterar du svenska och engelska obehindrat, danska meriterande.

Övriga krav: B-körkort.

Arbetsplats och omfattning:
Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i Arlandastad. Detta är en heltidstjänst och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder:
Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag med många utvecklingsmöjligheter. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstebil samt möjligheter att kunna arbeta från hemmakontor till viss del.

Låter den här tjänsten rätt för dig? Sök redan idag! Då alla ansökningar behandlas löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktperson:

Vivien Hantosi - Talent Attraction Specialist

Email: vhantosi@msxi.com #LI-VH2
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MSX International Ltd