Projektledare/Arbetsledare innom Mark och Anläggning

Projektledare/Arbetsledare innom Mark och Anläggning

Som projektledare kommer du att driva och självständigt ansvara för egna projekt. Arbetet innefattar personalplanering och ansvar för anskaffning av resurser, enklare utsättningar. I ditt ansvar finns även inköp & även att material finns ute på arbetsplatsen

Som person är du prestigelös, ärlig, positiv och trivs med att ha många olika kontaktytor inom och utanför företaget. Du har ledaregenskaper, är ansvarsfull och gillar problemlösning, du vet vad som menas med frihet under eget ansvar. Har inga problem med att hjälpa till där det behövs.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av lämnande av pris och offerter, starta och avsluta projekt. Upprättande av dokumentation samt ätor och har tidigare jobbat med inköp av material.

Vi på MJ Contractor AB satsar mycket på personlig utveckling och utbildningar!

Har du frågor om tjänsten?
Ring Mikael Johansson 0707181769 eller maila på jobb@mjcontractor.se
Mer info
Telefon 0101757000
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mjcontractor.se
Sista ansökningsdag 27 okt (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MJ Contractor AB genomför bygg- mark och anläggningsarbeten i Stockholms län.

MJ Contractor grundades 1993 av Mikael Johansson som äger och leder företaget.

Vi finns i Upplands Väsby Stockholm med ca 65 st anställda.

Vi är mycket måna om våra goda relationer med beställare och kunder och tror på att en bra dialog ger bättre resultat. Vårt mål är att så kostnadseffektivt som möjligt och på bästa sätt utföra projektet tillsammans med dig som kund.

Vi arbetar enligt kvalitetsledningssystem ISO 9001 och miljöledningssystem ISO 14001 och vår maskinpark består av egna miljögodkända maskiner, lastbilar och bilar.