Kranbilschaufför

Kranbilschaufför

Vi erbjuder våra medarbetare utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö med variation och utmaningar.

Vi söker dig som är flexibel i sinnet och gillar att arbeta med tempo.

Ser lösningar och har lätt för att tänka om vid förändringar i arbetsdagen. Att vara en del i teamet och lätt för att samarbeta ser vi som en självklarhet

Du skall ha bra hand med maskinerna och vara rädd om arbetsredskapet.

Vill du vara en del i ett aktivt gäng?

Som kranbilschaufför hos oss kommer du att arbeta på våra egna arbetsplatser med att bland annat tillhandahålla kollegor olika material och maskiner

Det är varierande arbetsuppgifter så som att aktivt hjälpa till på arbetsplatsen och vara på flera arbetsområden under samma dag.

Omgående anställning till rätt person till en av våra kranbilar, du måste ha kört anläggningsarbeten tidigare och ha några år av erfarenhet från branschen och som kranbilschaufför.

Vi hyr inte ut våra chaufförer till åkerier.redskapet.
Mer info
Kontaktperson Rebecka Järefjord
Telefon 0101757000
Email Mejla Rebecka Järefjord
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mjcontractor.se
Sista ansökningsdag 24 nov 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MJ Contractor AB genomför bygg- mark och anläggningsarbeten i Stockholms län, grundades 1993 av Mikael Johansson som äger och leder företaget.

Här finner man ett trevligt gäng som jobbar i en familjär och öppen stämning där alla känner alla,taket är högt och beslutsvägarna korta. Vi värdesätter våra medarbetare högt och prioriterar personalens välbefinnande.

Vi är mycket måna om våra goda relationer med beställare och kunder och tror på att en bra dialog ger bättre resultat. Vårt mål är att så kostnadseffektivt som möjligt och på bästa sätt utföra projektet tillsammans med dig som kund.

Vi arbetar enligt kvalitetsledningssystem ISO 9001 och miljöledningssystem ISO 14001 och vår maskinpark består av egna miljögodkända maskiner, lastbilar och bilar.