SBA samordnare till Norra Paketet

SBA samordnare till Norra Paketet

Har du erfarenhet av att jobba med SBA? Gillar du varierande arbetsdagar med ansvar för bland annat månadskontroller och kvartalsprover? Då vill vi ha dig i vårt team som

Sba samordnare

Som SBA samordnare planerar och utvecklar du SBA-arbetet i organisationen. Det är viktigt att du kan kontrollera och drifta brandlarms- och sprinkleranläggning samt förstå hur de olika systemen samverkar med fastighetens övriga system. Du ansvarar för månadskontroller och kvartalsprover för brandlarm samt sprinkler och för att styrdokumentbrandskydd följs.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom relevanta lagar och regelverk, särskilt lagen om skydd mot olyckor. Goda kunskaper inom relevanta IT-system och Office är också viktigt då du är systemansvarig för L&T:s SBA-system.

Kvalifikationer
  • Gymnasieutbildning med yrkesexamen eller med högskolebehörighet.
  • Svenska brandskydds-föreningens utbildning "egenkontroll" eller liknande.
  • Utbildning föreståndare brandfarlig vara
  • Dokumenterad erfarenhet och minst 5 års fördjupad kunskap inom brandskyddsarbete, gärna inom vårdmiljö.
  • Erfarenhet av att planera och följa upp brandskyddsarbete.
Vi söker en SBA samordnare som vill bidra i ett engagerat team om totalt 15 medarbetare som fr.o.m. den 1 februari ska drifta tre sjukhus; Bromma, Jakobsberg samt Löwenströmska sjukhuset. Vi satsar mycket på lagutveckling och utbildningar då sjukhus är en strategisk del av vår verksamhet.

Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan, tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Rekryterande chef Michel Mikhail, 072 236 04 40

Rekryterare Nora Isacsson, 076 127 31 54
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.