Fastighetstekniker till Löwenströmska sjukhuset

Fastighetstekniker till Löwenströmska sjukhuset

Vi jobbar aktivt med att fastigheterna inte ska ha ett bäst före datum. Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Ansök nu till tjänsten som

Fastighetstekniker på löwenströmska sjukhuset

L&T har ingått ett nytt avtal med Norra Paketet vilket innebär drift av tre sjukhus; Bromma, Jakobsberg samt Löwenströmska sjukhuset, fr.o.m. den 1 februari. Som fastighetstekniker arbetar du med tillsyn och skötsel samt avhjälpande underhåll i gemensamma och enskilda utrymmen på Löwenströmska sjukhuset. Det är även viktigt att ha god kännedom om entreprenadens omfattning, innehåll och syfte då du informerar kunden om pågående arbeten.

Den viktigaste förutsättningen för att du ska lyckas i rollen är din fallenhet för service då du är ansiktet utåt mot kunden och hyresgäster. Du kommer ingå i ett engagerat team på 15 medarbetare och vi satsar mycket på lagutveckling samt utbildningar då sjukhus är en strategisk del av vår verksamhet.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning inom fastighetsteknik, minst motsvarande period 1,5 års KY-utbildning
  • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet och fördjupad kunskap inom fastighetsteknik
  • B-körkort
Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan, tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Rekryterande chef Michel Mikhail, 072 236 04 40

Rekryterare Nora Isacsson, 076 127 31 54
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.