Energitekniker till Löwenströmska sjukhuset

Energitekniker till Löwenströmska sjukhuset

Är du en tekniker med energioptimering nära ditt hjärta? Söker du efter nya utmaningar? Här är din chans

Energitekniker

Som energitekniker ansvarar du för att optimera sjukhusanläggningarna med syfte att förbättra driftsäkerheten samt att vi uppnår uppsatta energi- och miljö mål. Tillsammans med teamet ansvarar du för att energioptimera fastigheterna och du är även ansiktet utåt mot kunden samt hyresgäster. I ditt arbete kommer du att genomföra bland annat klimatronderingar och analyser för att säkerställa ett optimalt klimat.

Arbetet ställer krav på dig att jobba både självständig och i grupp, vara serviceinriktad och ha en god samarbetsförmåga. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering och därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning inom fastighetsteknik, minst motsvarande 1,5 års KY-utbildning.
  • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet och fördjupad kunskap inom energiområdet samt SCADA.
  • Erfarenhet av praktisk driftoptimering föreffektivt inomhusklimat, gärna i sjukhusmiljö
Det är även meriterande om du gått kursen Praktisk energieffektivisering eller innehar motsvarande validerade kunskaper.

Du kommer bidra i ett engagerat team om totalt 15 medarbetare som fr.o.m. den 1 februari ska drifta tre sjukhus; Bromma, Jakobsberg samt Löwenströmska sjukhuset. Vi satsar mycket på lagutveckling och utbildningar då sjukhus är en strategisk del av vår verksamhet. Placering för tjänsten är på Löwenströmska sjukhuset.

Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan, tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Rekryterande chef Michel Mikhail, 072 236 04 40

Rekryterare Nora Isacsson, 076 127 31 54
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.