Energispecialist till Norra Paketet

Energispecialist till Norra Paketet

Vill du vara med på vår spännande resa inom sjukhusvärlden för det nya avtalet Norra Paketet? Vill du vara en i teamet som främjar energi- och hållbarhetsarbete hos oss och våra kunder? Vi behöver din hjälp och söker nu en

Energispecialist

Som energispecialist jobbar du med energi-och driftoptimering samt ansvarar för energirapporter. Det är viktigt att ha god kunskap om fastighetsteknik och tekniskt komplexa fastigheter, då du kontinuerligt genomför egenkontroller av energiarbetena. Eftersom du dagligen möter våra kunder samt hyresgäster är även ett starkt kundfokus och professionalitet mycket viktigt.

I rollen som energispecialist kommer du bidra i ett engagerat team om totalt 15 medarbetare som fr.o.m. den 1 februari ska drifta tre sjukhus; Bromma, Jakobsberg samt Löwenströmska sjukhuset. Vi satsar mycket på lagutveckling och utbildningar då sjukhus är en strategisk del av vår verksamhet.

Kvalifikationer
  • Högskoleutbildning inom energi/VVS/driftingenjör eller motsvarande.
  • 3 års arbetslivserfarenhet inom tekniska förvaltningsentreprenader.
  • Erfarenhet av operativ kvalitetssäkring och energioptimeringsarbete.
Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan, tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Rekryterande chef Michel Mikhail, 072 236 04 40

Rekryterare Nora Isacsson, 076 127 31 54
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.