Brandlarmstekniker till Norra Paketet

Brandlarmstekniker till Norra Paketet

Har du några års erfarenhet av att jobba tekniskt med det systematiska brandskyddsarbetet? Är du nyfiken som person och föredrar ett varierat arbete? Har du dessutom funderat på hur det skulle vara att jobba på ett spännande objekt såsom ett sjukhus? Ta dig an utmaningen som

Brandlarmstekniker

Vi söker en brandlarmstekniker som vill bidra i ett engagerat team om totalt 15 medarbetare som fr.o.m. den 1 februari ska drifta tre sjukhus; Bromma, Jakobsberg samt Löwenströmska sjukhuset. Vi satsar mycket på lagutveckling och utbildningar då sjukhus är en strategisk del av vår verksamhet.

Som brandlarmstekniker ska du kunna utföra tillsyn, skötsel och service samt felsökning av byggnader och installationer, inom brand. I arbetsuppgifterna ingår även månadskontroller och kvartalsprover av brandlarm och sprinkler, samt samordnad provning. Det är bra om du har goda kunskaper inom relevanta lagar och regelverk samt goda kunskaper inom relevanta IT-system och Office.

Kvalifikationer
  • Gymnasieutbildning med yrkesexamen eller med högskolebehörighet
  • Relevant utbildning inom SBA
  • 3 års erfarenhet av brandskyddsarbete, gärna i vårdmiljö
Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan, tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Rekryterande chef Michel Mikhail, 072 236 04 40

Rekryterare Nora Isacsson, 076 127 31 54
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.