Projektinköpare

Projektinköpare

ValueOne söker en teknisk projektinköpare med kunskaper i ritningsläsning för ett längre konsultuppdrag hos vår kund verksam inom fordonsindustrin norr om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast. För rätt kandidat finns stora möjligheter att erbjudas en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen
Som projektinköpare kommer du att ha ett stort kommersiellt ansvar där din tekniska och kommersiella kunskap har stor betydelse. I egenskap av inköpsansvarig för Bill of Material (BOM) representerar du inköpsteamet i företagets utvecklingsprojekt.

Övriga arbetsuppgifter:
  • Söka, föreslå och välja nya eller befintliga leverantörer i utvecklings- och applikationsprojekt.
  • Delta i utvecklingsprojekt i syfte att, i nära samarbete med R&D, leverantörer och andra intressenter, optimera design av produkter avseende totalkostnad, tillverkning och kvalitet.
  • Förhandla kommersiella villkor med fokus på totalkostnad samt teckna avtal med av projekten valda leverantörer.
  • Delta i och leda projekt avseende leverantörs- och produktutveckling.
Resor ingår i tjänsten.

Erfarenhet och kompetens
Den person vi söker bör ha flera års kvalificerad inköpserfarenhet från en tillverkande miljö, gärna inom fordonssektorn och minst en högskoleexamen inom relevant område. För rollen är det meriterande om du har erfarenhet av inköp av aluminium, elektromekanik och/ eller gummi. Rollen kräver även att du har kunskaper och erfarenhet av ritningsläsning. Vi förutsätter att du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 sept 2022 (49 dagar kvar)