Mekanikkonstruktörer till Tekniskt Bolag!

Mekanikkonstruktörer till Tekniskt Bolag!

OM TJÄNSTEN
Friday söker för kunds räkning kommunikativa och drivna mekanikkonstruktörer. Vår kund jobbar för att kunna erbjuda effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd samt system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. De vill nu utöka sitt team i Stockholm/Järfälla och söker två mekanikkonstruktörer. Du kommer att vara baserad i Järfälla, men förväntas samarbeta och interagera med alla Surveillance-sajter, inklusive Göteborg och Huskvarna.

Som mekanikkonstruktör får du vara med under hela produktutvecklingskedjan genom att utveckla och designa produkter, från koncept till färdig produkt. Detta kommer ske tillsammans med andra ingenjörsdiscipliner i något av vår kunds tvärfunktionella utvecklingsteam. I rollen kommer även fokus att ligga på att uppdatera utgående underlag och material som exempelvis produktritningar. Du kommer arbeta med konstruktion inom skärbearbetning, plåt och ytbehandlingar samt utföra strukturella och/eller termiska beräkningar. Du kommer främst att arbeta med CAD-program som exempelvis Siemens NX.

Du kommer tillhöra avdelningen Hardware Engineering som utvecklar och designar hårdvaran till signalspanings- och självskyddsprodukter. Då efterfrågan på vår kunds produkter ökar globalt behöver de nu stärka teamet med fler vassa och nyfikna konstruktörer.

VI SÖKER DIG SOM
  • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis maskinteknik eller likvärdigt område.
  • Har kunskaper i något CAD-program, exempelvis Siemens NX.
  • Har något/några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Besitter ett genuint intresse för design, konstruktion och ny teknik.
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken kommer att användas i arbetet.
Vidare kommer stort vikt att läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är prestigelös, driven och tycker om att arbeta. Vidare är du nyfiken samtidigt som du vill dela med dig av din kunskap till andra. Då du arbetar i team tillsammans med andra kollegor samt har kontakt med företagets kunder ser vi att du är kommunikativ och har lätt att skapa goda relationer internt såväl som externt.

OM KUNDFÖRETAGET
Kunden är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN
Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig under ett år vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. För rätt person kan konsultuppdraget övergå i en anställning hos kunden.

ÖVRIG INFO
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående/enligt överenskommelse
  • Placering: Järfälla
  • Rekryteringsansvarig: Alexandra Bohlin
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Mekanikkonstruktör, Mekanikingenjör, Maskiningenjör, CAD, Siemens NX.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 nov 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?