Trainee som Servicetekniker/Säljare/Arbetsledare

Trainee som Servicetekniker/Säljare/Arbetsledare

Mälardalens Brandservice AB är ett säkerhetsföretag med inriktningen att förebygga brand och personskador. Det gör vi genom att leverera ett komplett sortiment av produkter för brandskydd, utrymning och sårvård. Lika viktigt är löpande kontroll och service utförda av kompetent personal. Vi erbjuder därför översyn och underhåll av marknadens alla brand- och säkerhetsutrustningar. Vi utför även brandskyddsbesiktningar enligt gällande försäkrings- och myndighetskrav. Som ett självklart komplement ingår även rådgivning, projektering och utbildning. Vi vill i samarbete med kunden utveckla brandskyddsarbetet för att trygga verksamheten och rädda liv och egendom när olyckan är framme. Se mer på www.mdbs.se

Trainee som Servicetekniker/Säljare/Arbetsledare

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en person som kan lära upp sig inom service, montering och installation av brand och utrymningstekniska produkter såsom brandsläckare, brandposter, rökluckor och nödljus samt brandtätnings-arbeten. Aktivt sälja företagets övriga produkter såsom utbildningar och SBA-dokumentation (systematiskt brandsskyddsarbete), första hjälpenprodukter m.m.

DU SOM SÖKER SKALL:
  • Vara tekniskt lagd, kunna utföra hantverksmässiga arbetsuppgifter och vara lättlärd. Du kommer sedan att få internutbildning på företagets produkter och installationer.
  • Ha i egenskap att vara ordningsam, kunna organisera och koordinera dina arbetsuppgifter på ett disciplinerat och självgående sätt.
  • Ha lätt för att skapa nya kundrelationer både via telefon och genom personliga besök.
  • Kunna samarbeta och kommunicera med övriga medarbetare eftersom vi arbetar i team.
  • Kunna ta eget ansvar, vara lojal och arbetstrogen eftersom många av arbetsuppgifterna sker under eget ansvar.
  • Att kunna se helheten och på sikt kunna ta mer och mer ansvar när det gäller att leda och styra andra servicetekniker.
  • Gärna bo i närområdet.
  • Ha god lokalkännedom i Storstockholmsområdet eftersom arbetet innebär mycket resande i servicebil.
  • Pga den dagliga kontakten med kunder och andra berörda angående viktiga brandskyddsfrågor och noggrann dokumentation kunna hantera svenska språket tydligt i tal och skrift. Vara öppen, trevlig, ha hög social kompetens och vara representativ eftersom du kommer att vara en del av företagets ansikte utåt.
  • Ha god datorvana och grundläggande kunskaper i Office paketet.
Samtliga servicetekniker tilldelas en servicebil, varför körkort då är ett måste. Företaget finns i fina lokaler med trevliga arbetskamrater i Märsta industriområde.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl, tel. 0739-465 805. Ansök enkelt på www.karisma.se vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 13 juli.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Anläggningsarbete, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Trainee
Hemsida http://www.karisma.se
Sista ansökningsdag 13 juli (23 dagar kvar)