Sommarvikarie till Kamux Ekonomiavdelning

Sommarvikarie till Kamux Ekonomiavdelning

Vill du jobba i ett dynamiskt arbetsteam inom ett snabbt växande företag? Kamux söker nu en sommarvikarie till vår ekonomiavdelning i Upplands Väsby.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
  • Stöd och support till säljarna gällande administrativa frågor
  • Inbetalningar, utbetalningar, boka kontoutdrag
  • Fakturering till finansföretag
  • Reskontra
Vi söker dig som:
Har en hög servicekänsla, är noggrann, ansvarstagande och positiv. Vi ser att du studerar ekonomprogrammet eller liknande och är ute efter ett roligt och lärorikt sommarjobb. Du är strukturerad, stresstålig och initiativrik. Vi är ett litet arbetsteam inom ekonomi så det krävs att du är samarbetsvillig, öppen och bidrar med en härlig energi till gruppen.

Vi ser gärna att du kan börja hos oss i början av maj (på deltid till en början om heltid inte fungerar) och att du sedan kan jobba heltid hela sommaren.

Vi erbjuder dig:
En trevlig och stimulerande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Kamux ser till att ge dig den kunskap som behövs för att sköta ditt dagliga arbete på bästa sätt.

Ansökan:
Låter det här intressant? Då tycker vi att du ska söka tjänsten redan idag och bli en i Kamux-teamet.

Skicka in ditt CV och personliga brev senast 18:e april. Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar via vårt egna rekryteringssystem.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår ekonomichef Katri Turunen, mail: ext-katri.turunen@kamux.se
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.kamux.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 22 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1300 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 300 000 bilar till nöjda kunder i de länder där vi nu är verksamma.