Säljande inköpare till Kamux Upplands Väsby

Säljande inköpare till Kamux Upplands Väsby

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! Vi har i dagsläget 23 butiker (25 i september) och har haft en kontinuerlig stark tillväxt sedan starten i Sverige 2012. Vi söker därför nu efter ytterligare en inköpare till vårt framgångsrika inköpsteam i Upplands Väsby! Vi söker dig som driven, positiv och entusiastisk och som vill förse våra butiker med bilar av olika modeller. För att lyckas behöver du vara tävlingsinriktad, ha telefonvana, envishet och förmåga att bygga relationer med alla typer av människor.

Vi erbjuder dig:
Ett framgångsrikt team med en härlig stämning - som har roligt tillsammans och stöttar varandra till framgång. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och som ny på Kamux ser vi till att ge dig den kunskap du behöver för att lyckas på jobbet, genom en gedigen introduktionsutbildning samt coachning och stöd av din Teamledare. Goda insatser kommer att generera en konkurrenskraftig lön.

Arbetsuppgifter:
Som säljande inköpare på Kamux är det du som har bäst koll på bilmarknaden. Som privatinköpare hjälper du våra kunder med försäljningen av sin bil, vilket är en stor och betydelsefull affär för våra kunder, där det är viktigt att du är relationsbyggande och ger bra service samt är på gott humör även under stress. Du hjälper våra kunder med allt från värdering, vilket också innebär att förhandling är en naturlig del av arbetet, till avtalsskrivning. Dina främsta arbetsverktyg är mail och telefon. Du arbetar i ett team med högt uppsatta mål och vi ser därför att du har en stark drivkraft att skapa goda resultat.

För att lyckas tror vi detta passar in på dig:

  • Erfarenhet av telefonförsäljning eller kundservice är starkt meriterande
  • Du har lika lätt till skratt som att skapa nya kontakter
  • Utåtriktad och bra på att skapa relationer
  • Driven, positiv och problemlösande
  • Strategisk och näsa för affärer
  • Hög arbetsmoral och trivs med många bollar i luften
  • Tävlingsinriktad lagspelare
  • B-körkort är ett krav.

Ansökan:
Vill du bli en del av vårt inköpsteam i Upplands Väsby? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt, dock senast den 22 maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta Teamledare inköp Jesper Sidenmark, jesper.sidenmark@kamux.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kamux.se/
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser. Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 23 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 2000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i de länder där vi nu är verksamma.