Finance Account Payable Specialist

Finance Account Payable Specialist

Kamux är en internationell bilhandlare specialiserad på begagnade bilar. Vi fortsätter att expandera och vi söker nu ytterligare en medarbetare inom leverantörsreskontra till vår ekonomiavdelning! Om du vill jobba i ett dynamiskt arbetsteam inom ett snabbt växande företag, då är du den vi söker till vår ekonomiavdelning på Kamux! Vi sitter på ett härligt kontor norr om Stockholm där vi totalt är ca 30 personer, varav 8 personer på ekonomiavdelningen, som alla bidrar till att göra Kamux till en fantastisk plats att jobba och utvecklas på!

Är du en positiv och ansvarstagande person som vill utvecklas och lära dig av ett lag av kollegor se hit!

Kamux har i dagsläget 24 butiker och vi har expanderat kraftigt sedan starten 2012.

Vi erbjuder

Ett roligt arbete i ett trevligt team inom ett snabbt växande företag. Här hjälper vi varandra samtidigt som vi har tydliga egna ansvarsområden. Vi ser till att ge dig den kunskap som behövs för att sköta ditt dagliga arbete på bästa sätt. Vi har en hybrid-modell för där vi är stationerade. Vi sitter sedan cirka två år tillbaka i nya fräscha lokaler i Upplands Väsby, norr om Stockholm men förbestämt dagar kan vi arbeta hemifrån med villkoret att du fått rätt handledning och redskap för att kunna självständigt jobba hemifrån.

Arbetsuppgifter

Kamux AB befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker därför en ekonom till vår ekonomifunktion. Som ekonom med fokusområde på Leverantörsreskontran hos Kamux arbetar du i ett team på 8 personer som tillsammans arbetar tillsammans och spelar en nyckelroll i att uppnå 'good to great' med hållbar utveckling i tankarna.

Arbetet erbjuder en kombination av leverantörsfakturahantering, kontakt internt inom bolaget och med leverantörer, bokföring och ständigt förbättringsarbete. Vi eftersträvar rotation av arbetsuppgifter för god arbetsmiljö, variation, minskad sårbarhet och ökad förståelse för helheten.

Avslutningsvis kommer du i denna roll vara inkluderad i förändringsarbete för att stärka verksamhetens interna kontroller samtidigt som vi överträffar våra kunders förväntningar.

Vi söker dig som är:
 • Ansvarstagande
 • Serviceminded och positiv
 • Du är en god kommunikatör där tillgänglighet och återkoppling är viktigt för dig.
 • Vi tror att du som söker kan vara både en senior ekonom, likväl som du kan vara i början av din karriär.
 • Du gillar att samarbeta och arbeta i team, är tillåtande och uppmuntrande gentemot dina kollegor
 • Du tar ansvar för dina egna och teamets gemensamma arbetsuppgifter
 • Du är strukturerad, kan hålla ordning och prioritera bland uppgifter
 • Du arbetar kontinuerligt med din egen utveckling, självständigt och tillsammans med dina kollegor
Önskvärt men inte krav ifall du även har:
 • Erfarenhet av ekonomisystem som AX Dynamics eller D365
 • Erfarenhet av arbete med attestbehörigheter och attestflöden i fakturahanteringssystem.
 • Erfarenhet från arbete i bilbranschen
Vill du bli en av oss?

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt men senast den 4:e december. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta Ekonomichef Daniel Lindgren, daniel.lindgren@kamux.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Kamux strävar efter ökad mångfald och därför söker vi dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kamux.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser. Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 24 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 2000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i de länder där vi nu är verksamma.