Distributions Elektriker/montörer

Distributions Elektriker/montörer

Elektriker/montörer

K.Påhlsson Elmontage AB är ett välrenommerat familjeföretag i andra generationen. Vi är ett entreprenörsbolag som i över 30 år har levererat Kvalitéts jobb inom elkraftsbranchen.

KP Elmontage har idag flera långsiktiga avtal i Stockholm- Uppland, därav söker vi nu efter fler medarbetare.

Din blivande roll?
Som elmontör hos oss på KP Elmontage kommer du arbeta med nybyggnad, ombyggnad, felavhjälpning och underhåll på elnät och industrianläggningar inom spänningsområdet 0,4-36kV. Uppdraget utförs med fokus på säkerhet och kvalité.
Hos oss erbjuds du såväl trygghet som frihet under ansvar, med många tillfällen att ha egna idéer och påverka ditt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig med elutbildning på gymnasium eller motsvarande. Med en grund inom el kan vi utveckla dig till en riktigt bra montör. Har du några år inom yrket är det meriterande. Andra meriterande kunskaper är utbildning enligt ESA, EBR och starkströmsföreskrifter. Vi tror på fortbildning så skulle du inte ha alla rätta utbildningar, ser vi till att utbilda dig.

Du behärska svenska i tal och skrift,
B körkort fodras meriterande är BE-körkort för släp.

Personliga egenskaper
Som person är du flexibel och ansvarstagande vi ser gärna att du har lätt samarbeta med andra montörer, projektledare, beredare och maskinister. Vi jobbar som ett team där alla är en viktig medarbetare. Du är driven och lösningsorienterad och har alltid kunden i fokus.

Vad kan KP Elmontage erbjuda dig?
Du kommer till ett värderingsstyrt entreprenörsdrivet företag som är på tillväxt, vilket kommer ge dig stora utvecklingsmöjligheter.

Du som medarbetare är vår största tillgång. Vi tror på ett långsiktigt samarbete där vi vill att du utvecklas, utmanas och får den hjälpen du behöver för att uppnå dina mål. Redan vid anställningsstart sätter vi upp en individuell utvecklingsplan som gör det möjligt för dig att planera ditt nästa steg i karriären hos oss.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och ser framemot din ansökan redan idag.
Ansökan inklusive CV skickas till hr@kpelmontage.se

Har du frågor kring tjänsten Kontakt ansvarig chef Dennis Påhlsson dennis.pahlsson@kpelmontage.se telefonnummer 0733-657544

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jeanette Pålsson
Telefon 0733-657547
Email Mejla Jeanette Pålsson
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kpelmontage.se
Sista ansökningsdag 18 dec (32 dagar kvar)