Distributionselektriker

Distributionselektriker

Ett företag är aldrig bättre än sina Anställda, vill du bli en av oss?
Vi är ett familjeföretag med korta beslutsvägar och en god gemenskap, där kvalitet, säkerhet och laganda är viktiga grundstenar hos oss. Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, hos oss har Du alla möjligheter att utvecklas.

Rollbeskrivning
Som distributionselektriker hos oss kommer du arbeta med nybyggnad, ombyggnad, felavhjälpning och underhåll på elnät och industrianläggningar inom spänningsområdet 0,4-36kV. Uppdraget utförs med fokus på säkerhet och kvalité.
Hos oss erbjuds du såväl trygghet som frihet under ansvar, med många tillfällen att själv ha idéer och påverka ditt arbete.

Din kompetens
Vi söker dig med några års erfarenhet i branschen. Med en stark grund inom el kan vi utveckla dig till en riktigt bra elmontör. Andra meriterande kunskaper är utbildning enligt ESA, EBR, och starkströmsföreskrifter, men det du inte har hjälper vi gärna till utvecklar dig inom.

Du behärskar svenska i tal och skrift,
B körkort fodras meriterande är BE-körkort för släp.

Personliga egenskaper
Som person är du flexibel och ansvarstagande vi ser gärna att du har lätt för samarbete med andra montörer, projektledare, beredare och maskinister. Vi jobbar som ett team där alla är en viktig medarbetare.Du är driven och lösningsorienterad och har alltid kunden i fokus.

Vad kan vi erbjuda dig
Du kommer till ett värderingsstyrt entreprenörsdrivet företag som är på tillväxt, vilket kommer ge dig stora utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Du som medarbetare är vår största tillgång. Vi tror på ett långsiktigt samarbete där vi vill att du utvecklas, utmanas och får den hjälp du behöver för att uppnå dina mål. Redan vid anställningsstart sätter vi upp en individuell utvecklingsplan som gör det möjligt för dig att planera ditt nästa steg i karriären hos oss.

Tjänsten
Heltid 4o timmar i veckan
Lön efter ök.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och ser framemot din ansökan redan idag.
Ansökan inklusive CV skickas till hr@kpelmontage.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Dennis Pålsson
Telefon 0733657544
Email Mejla Dennis Pålsson
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K. Påhlsson Elmontage grundades 1986 och är ett välrenommerat familjeföretag i andra generationen. Vi är ett entreprenörsbolag inom elkraftsbranchen där vi hela tiden utvecklar oss för att kunna möta framtidens behov. I över 30 år har vi jobbat i Stockholm-Uppland och levererat kvalités installationer från projektering till färdig anläggning.Vi samarbetar med många olika företag bland annat med tre av dem största elnätsbolagen.