Ett företag är aldrig bättre än sina Anställda, vill du bli en av oss? Vi är ett familjeföretag med korta beslutsvägar, en god gemenskap, där kvalitet, Säkerhet och Laganda är viktiga grundstenar hos oss. Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, så hos oss finns alla möjligheter att utvecklas.

Beredare
Rollbeskrivning
Arbetsuppgifterna omfattar beredning av nybyggnad, ombyggnad och underhåll på elnät och industrianläggningar inom spänningsområdet 0,4-36kV. Som beredare detaljplanerar du utförandet med konstruktioner, avtal och kalkyler, samt dokumenterar och färdigställer projektet ur ett tekniskt och ekonomiskt perspektiv. Genom att skapa goda förutsättningar redan vid projektets start och agerar bollplank under projektet gång, kan vi uppehålla en god Kvalité. Våra kunder kan känna stor trygghet och vara nöjda med slutresultatet när vi har dig som Beredare.

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll tror vi att du redan har relevant erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Meriterande är utbildning enligt ESA, EBR och starkströmsföreskrifter. God datavana är också meriterande gärna med erfarenhet av program som "dp power", "NetBas". Lämplig teoretisk bakgrund är elkraftsutbildning på gymnasium nivå eller likvärdig utbildning, kompletterad med övriga branschanpassade utbildningar. Vi ser gärna att du har beredare utbildning.

Du behärskar svenska i tal och skrift och innehar B körkort.

Personliga egenskaper
Den vi söker är van vid att jobba systematisk och strukturerat och har lätt för samarbete då vi jobbar som ett team, där alla är en viktig medarbetare. Affärsmässig, resultatinriktad och beslutsam är några andra utmärkande egenskaper. Du är en person som stimuleras av problemlösning och använder kreativitet för att hitta lösningar.

Vad kan vi erbjuda dig
Du kommer till ett värderingstyrt entreprenörsdrivet företag som är på tillväxt, vilket ger dig stora utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Du som medarbetare är vår största tillgång. Vi tror på ett långsiktigt samarbete där vi vill att du utvecklas, utmanas och får den hjälp du behöver för att uppnå dina mål. Redan vid anställningsstart sätter vi upp en individuell utvecklingsplan som gör det möjligt för dig att planera ditt nästa steg i karriären hos oss.

Tjänsten
Heltid 40 timmar i veckan alt. Enligt ök.
Lön efter ök.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och ser framemot din ansökan redan idag.Ansökan inklusive CV skickas till hr@kpelmontage.se
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Dennis Påhlsson
Telefon 0733657544
Email Mejla Dennis Påhlsson
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K. Påhlsson Elmontage grundades 1986 och är ett välrenommerat familjeföretag i andra generationen. Vi är ett entreprenörsbolag inom elkraftsbranchen där vi hela tiden utvecklar oss för att kunna möta framtidens behov. I över 30 år har vi jobbat i Stockholm-Uppland och levererat kvalités installationer från projektering till färdig anläggning. Vi samarbetar med många olika företag bland annat med tre av dem största elnätsbolagen.