HR-generalist till tillväxtbolag i Norrort

HR-generalist till tillväxtbolag i Norrort

Om jobbet

Här erbjuds du en fartfylld miljö, trevliga arbetskamrater och en möjlighet att få utvecklas i en snabbrörlig organisation. I rollen som HR-generalist kommer du tillhöra ett team som består av en HR-chef, Utbildningschef och en IT-administratör som arbetar både självständigt och tillsammans.

I rollen som HR-generalist kommer du arbeta brett inom HR-området, i nära samarbete med HR-chefen och övriga kollegor inom HR. Du kommer exempelvis arbeta med och ansvara för:
  • Rekryteringsprocessen; ansvarig för annonsering, behjälplig vid intervjuer. Ansvar för Talent community/Talangpool.
  • Administrera nyanställningar och avslut
  • Delaktig i förhandling med fackförbund, försäkringsbolag mm.
  • Ansvarig för utvecklingen och uppdatering av vårt intranät
  • Talent review
  • Delaktig i vårt Employer branding arbete
  • Löneadministration; ansvarig för kontakten med vår lönebyrå. Ta fram och räkna på samtliga löneunderlag och säkerställa korrekta löner.
Vem är du?

För att trivas i rollen som HR-generalist hos vår kund ser vi att du är en handlingskraftig och lösningsorienterad person. Du gillar att arbeta i ett högt tempo, är flexibel och ansvarstagande.

Sannolikt har du en akademisk utbildning inom HR eller annat som bedöms likvärdigt. Vi tror att du sedan tidigare har erfarenhet från rekrytering och HR-administration och nu vill utvecklas vidare inom dessa områden. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från detaljhandeln samt om du är certifierad i testverktyget TalentQ - men detta är inget krav.
Som person blir du ofta beskriven som kommunikativ, ansvarstagande och du lockas av att få vara med på en fortsatt tillväxtresa.

Om ansökan

Detta är ett konsultuppdrag på sex månader via Jurek HR, med tilltänkt överrekrytering hos kund. Placering för uppdraget är i Upplands Väsby, med möjlighet till visst distansarbete när arbetet tillåter. Vi hoppas tillsätta denna roll så snart som möjligt, så låter detta som ditt nästa steg i karriären - sök gärna redan idag! Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Sökord: HR, Rekryterare, HR-administrator, HR-administratör, HR-koordinator, HR Coordinator.
Mer info
Kontaktperson My Andersson
Telefon 08-525 01 800
Område Upplands Väsby
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.