HR Manager Sales & Marketing till Rusta

HR Manager Sales & Marketing till Rusta

Rollen

På Rusta är rollen som HR Manager bred, du stöttar chefer och agerar bollplank inom bland annat arbetsmiljö, arbetsrätt, förhandling och samverkan med fackliga parter och rehabilitering. Du jobbar också med organisations- och ledarskapsutveckling, internutbildning och faciliterar workshops. Utöver detta har du personalansvar för fyra HR Managers med ansvar för butikerna i Sverige, Finland, Norge och Tyskland.
Tillsammans med dina HR-kollegor utvecklas och förfinas HR-arbetet utifrån verksamhetens behov och du har möjlighet att delta i koncernövergripande HR-projekt. Du förväntas också att, fortlöpande, utveckla och utmana ledarskapet hos våra chefer och säkerställa att våra värderingar är närvarande och levande i allt vi gör.

Vi söker dig

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är utåtriktad och lyhörd och har lätt för att skapa förtroende i alla led och sammanhang. Du hanterar självklart konfidentiella ärenden med hög integritet. Som person är du noggrann, effektiv och drivande. Du levererar i tid, utifrån verksamhetens behov, och med hög kvalitet. Du är van vid ett självständigt arbetssätt och trivs med att vara stöd och bollplank till chefer och kollegor. Din goda kommunikations- och samarbetsförmåga kommer göra att du lyckas och trivs i rollen.

Vi söker dig som har en examen inom HR eller motsvarande. Du har minst 10 års erfarenhet av brett, självständigt och professionellt HR-arbete på både strategisk och operativ nivå. Vi ser även att du har 3-5 års ledarskapserfarenhet samt att du är van att arbeta internationellt.

Bli en del av oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker så snart som möjligt i överenskommelse med dig. Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR så kontakta Rekryteringskonsult, ylva.ottosson@jurek.se eller Researcher sandra.waldnert@jurek.se för mer info.
Mer info
Kontaktperson Ylva Ottosson
Telefon 0733-914108
Område Upplands Väsby
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!