Jobman Workwear AB söker medarbetare till kundtjänst/innesälj

Jobman Workwear AB söker medarbetare till kundtjänst/innesälj

Tjänsten medför daglig telefon- och mailkontakt med Jobmans återförsäljare i Sverige och utomlands. Genom ett positivt och serviceinriktat bemötande hjälper Du kunderna med såväl orderläggning som allehanda frågor kring våra produkter och leveranser. Du agerar även back-up till våra utesäljare.

För att lyckas i rollen är Du glad och positiv samt mycket serviceinriktad. Du är stresstålig och tycker om att ha "många bollar i luften" och förstår värdet av ett bra kundbemötande. För tjänsten är god datorvana och engelska i tal och skrift ett krav. Har Du sedan tidigare erfarenheter från liknande tjänst eller från andra säljtjänster, t.ex. från butik, så är det meriterande. Viktigt för oss är att Du kan hantera människor och har rätt personlighet.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2019-02-28, men intervjuer kommer att genomföras löpande så maila Din ansökan med tillhörande CV snarast till rekrytering@jobman.se

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Joakim Rothschild på 076-835 32 12 eller joakim.rothschild@jobman.se.
Mer info
Kontaktperson Joakim Rothschild
Telefon 08-630 29 00
Email Mejla Joakim Rothschild
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobman.se
Sista ansökningsdag 28 feb (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobman Workwear AB grundades 1975 och är sedan 2004 en del av New Wave Group AB (publ.). Jobman utvecklar och producerar arbetskläder med funktionell design och av högsta kvalitet för professionella yrkesmänniskor.