Resande utesäljare

Resande utesäljare

Är du en utåtriktad och social person som vill vara med och starta upp ett helt nytt verksamhetsområde i ett väletablerat företag? Vill du ha ett självständigt arbete där du får resa och träffa mycket människor? Då kommer du trivas i rollen som resande utesäljare hos oss på SMT!

Om tjänsten
Vi på SMT ska starta upp ett nytt område inom företaget där vi kommer att sälja entreprenadmaskiner på auktion. Som resande utesäljare kommer du att vara nyckelpersonen som ansvarar för att bygga upp och förvalta detta område. Du identifierar och besöker potentiella kunder för att se om de har maskiner som de vill sälja. När du skrivit kontrakt med kunden tar du foton och sammanställer information om objektet som sedan läggs upp på auktion. I förekommande fall kontaktar du även kunder vi vet kan vara intresserade av att köpa den aktuella maskinen. Tjänsten innebär mycket resor då du besöker kunder i Sverige, Norge och Finland och på sikt även i andra delar av Europa. Du utgår hemifrån och planerar och bokar in resor och kundbesök på egen hand.

Om dig
Kanske har du tidigare jobbat med försäljning, mot kunder eller har branschvana från entreprenadmaskiner, men det viktigaste är att du har viljan och intresset för att driva denna roll och företaget framåt. Då du arbetar på resande fot är B-körkort ett krav, du tilldelas en tjänstebil som du i kombination med tåg- och flygresor tar dig runt med. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, då du kommunicerar med både svenska och utländska kunder. Vi ser även att du har god datorvana.

Som person är du utåtriktad, flexibel och driven. I mötet med nya människor har du en positiv attityd och förmåga att inge förtroende. Du trivs i en roll där du får ta nya kontakter, skapa relationer och göra affärer. Då du självständigt planerar dina arbetsdagar ser vi även att du är strukturerad och ansvarstagande.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vårt erbjudande
Hos oss erbjuds du ett varierande och fritt jobb där du får stora möjligheter att själv planera, styra och utveckla både din egen roll och hela företaget. Inom SMT finns mycket kunskap, kompetens och stora nätverk och vi är måna om att alla anställda får det stöd de behöver för att utvecklas.

Övrig information
Då du reser till kunder som finns geografiskt utspridda över Sverige, Norge och Finland utgår du hemifrån, vilket gör att vi är öppna för var du bor. Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Festin på Jobbet.se, 018-4707105.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 april 2019. Välkommen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SMT Sweden AB grundades 1992 och är ett privatägt aktiebolag. Det ursprungliga namnet var Svenska Maskin och Tryckluft i Bålsta AB men sedan 2017 heter vi SMT Sweden AB och har kontor i Upplands Väsby. Vi är en maskinhandlare och arbetar med både nya och begagnade maskiner. Under 2018 omsatte företaget 75 miljoner kronor och hade 8 anställda.